Serafina

Cu drag, dedic această poezioară prietenei mele Mirela, ca urmare a postării ei recente Serafina visatoare

Cu blăniţa ei pufoasă
Ne pozează bucuroasă
In poziţii fel de fel,
Că doar e… fotomodel.

Ochii din două smaralde
În alint vor să se scalde,
Iar cu botişorul roz
Cântă ca un virtuoz

Un miaaaaau înduioşător,
Foarte acaparator
Ca toţi să o privească
Si desigur… s-o iubească!

Cu mişcările-i feline
Cucereşte pe oricine,
Că-i frumoasă, bat-o vina!
Ea, pisica SERAFINA!

31 thoughts on “Serafina

 1. Pingback: Serafina visătoare. Fotografii de Enya « Mirela Pete. Blog

 2. Pingback: Gustav Klimt II « Mirela Pete. Blog

 3. Auraș, ești cea mai talentată poetă care se adresează copiilor și adulților în egală măsură!
  Voi posta poezia ta ca pe un omagiu adus frumuseții și pufoșeniei Serafinei, atât în articolul dedicat Serafinei, cât și în cel actual, ca o trimitere către excelenta ta poezie, scrisă cu un Mare Suflet, nu doar Stropi de Suflet! Mulțumiri și miau-plecăciuni!
  Drum bun către cabană! Te îmbrățișez cu drag! Miau! 😛

 4. Stropi de suflet,
  E chiar o poezie foarte reusita. Sunteti foarte talentata si va adresez felicitari si mult succes, merita ca aceste poezii sa fie citite de toti copiii si adultii. Ma bucur ca v-am cunoscut!

 5. P.S. Auraș,
  Să faci poze, să vadă lumea cum e acolo, în frumusețea aceea de peisaj! Te îmbrățișez cu mare drag, Enya te pupă, Serafina miau-mulțumește, chiar și Xabi s-a hotarât să scrie, lucru rar în ceea ce-l pivește! O zi excelentă! 😛

  • Mirela, deşi am mers în mare grabă, doar pentru rezolvarea unor probleme administrative, am făcut câteva poze. Am să le descarc şi sigur îţi voi trimite. Pădurile sunt arămii iar crestele munţilor par ornate cu frişcă! Este superb!

 6. Pingback: Suflete pereche – Aşteptare! « Cristian Dima

 7. Mi-a mers la sufletel poezioara, cu atât mai mult cu cât este vorba de o pisică. Sunt topită după pisici indiferent că le cheamă Serafina sau Miaunina. Fotomodel înnăscut, Serafina pare să promită chiar şi pentru defilarea pe podium. Dacă o ghidăm cu un şoricel, cred că va reuşi să ţină drumul drept. 🙂 Pupicei de la nepoţica ta dragă!

 8. Aura, Serafina revine?! Ma bucur. Poezia aceasta e parca si mai frumoasa decat precedenta. Imi place mai ales cum canta ea… ca un virtuoz… E foarte melodioasa poezia si rima e extraordinara! M-ai bine-dispus pe azi, ca de obicei.

  • Ara, fetiţă dragă, Serafina se întoarce mai plină de graţii, hotărâtă să bulverseze lumea vip-urilor mâţeştine. Iţi place cum cântă? Păi ai răpbdare că-ţi aduc eu „corul milogilor miauniceşti” din ograda mea! Să auzi serenade, să auzi octave în onduleuri pe acoperiş şi pe urmă te văd eu alergând după dopuri antifonate !!!

   • Aura, draga mea, imi place gratia Serafinei, dar mai mult mai mult a versurilor tale infatisand-o. Cat despre corul tau de flamanzi langurosi, fii pe pace, eu sunt stapana cainilor si pisicilor „necajite”. Trag la mine ca la un magnet si imediat se lasa linistea, datorita mangaierilor si vorbelor mele. Deci nu am nevoie de dopuri, din fericire :).

    • Ara, dar pisicile mele nu sunt necajite deloc, numai ca, stând la curte au „pisicodromul” mare şi fac „piste” multe şi evident că flămânzesc una-două Este suficient să cânte una un solo, îcă încep toate celelalte să cânte! Aşa că tutuşi s-ar putea să ai nevoie de dopuri.

 9. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 37) « Blogul lui Teo Negură

 10. Pingback: George Washington Thomas Lambert (13 septembrie 1873 – 28 mai 1930), artist australian « my heart to your heart

 11. Pingback: Nedumerire … « Madi şi Onu Blog

 12. Pingback: Nedumerire … « Madi şi Onu Blog

 13. Serafina,delicata domnișoară,a primit o poezie pe care o merită cu prisosință,căci
  Cu mişcările-i feline
  Cucereşte pe oricine,
  Că-i frumoasă, bat-o vina!
  Ea, pisica SERAFINA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.