39 thoughts on “GHICITOARE

 1. Pingback: Poveste de vis (31) « Teo Negură

  • Virusverbalis, este foarte adevărat că pisoii mei sunt nişte pui de zmei, mai ales când cu frenezie escaladează perdelele!! Cât despre şoricei, dacă e să vorbim cinstit, încă nu ştiu dacă se mănâncă ! probabil că trebuie să-i instruiesc!!!!!

 2. Pingback: Grădina botanică din Cluj, între oficial şi …de suflet « Clipe de Cluj

 3. Nu prea cred ca pisicile dv. atat de rasfatate sa prinda soricei! Poate din aceia la pliculete, luate din supermarket. Aurora are onomastica de Florii? Aurora este si ea o floare cu culori nepamantene a celor doi poli!

  • Hârlău625, aveţi dreptate, răsfăţatele acestea se uită la şoricei ca la orice jucărie. Chiar dacă îi prind, se joacă cu ei până când amărâţii mor de frică sau scapă cu fuga, dar de mâncat nu-i mănâncă. Din păcate, numele meu nu-şi găseşte sărbătorirea în calendar, dar Aurora boreală prin unicitatea ei, face să fie sărbătoare de câte ori privilegiaţii o văd !

 4. Pingback: Parfumuri româneşti de caldă amintire « Mirela Pete. Blog

 5. Pingback: Statuia Sfântul Gheorghe ucigând balaurul « Clipe de Cluj

 6. Sa speram ca pisoiasii apreciaza versurile atat de dragalase mai mult decat Printesa care face ace sau se face palarie… Asa cum ne-ai obisnuit, versuri vesele si tonice!

 7. Pingback: M-am săturat! « Gabriela Elena

  • Ilarie, bun venit printre stropi de suflet ! Fireşte, ştiind că cei de la deratizare se ocupă cu exterminarea rozătoarelor, este foarte dificil de ştiut cine prinde şoriceii de fapt !! Mulţumesc de trecere si te mai astept.

 8. Ce m-ai binedispus cu Ghicitoarea asta! Ia te uita cum stau ele cu botoseii lor pe fata de masa alba si curata! De cate ori aduc rufe curate sau chiar calcate proaspat, Serafina se aseaza foarte tacticoasa pe ele, in pozitie lenesa, de somn! Foarte bine ai sintetizat trasaturile acestor finite absolut fermecatoare si numai bune de iubit! Te pup si pupam pisicutele! 🙂

 9. Pingback: Ilustrate de Cluj 2 « Clipe de Cluj

 10. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 64) « Teo Negură

 11. Întotdeauna am regretat (şi voi regreta, dacă nu se schimbă ceva) că nu am putut avea o pisică. Am avut tot timpul căţeluşi. Şi incompatibilitatea era evidentă, cu toate că am întâlnit şi cazuri fericite în care pisicile şi căţeii trăiau la comun şi se aveau foarte bine unii cu alţii…

  O ghicitoare frumoasă, care aduce zâmbete… Gândurile noastre bune şi o săptămână cât mai liniştită să ai!

 12. Pingback: Cântecul lebedei « Gabriela Elena

 13. Pingback: Miercurea fără cuvinte. Wordless Wednesday 5 « Mirela Pete. Blog

 14. Pingback: Bănia « Clipe de Cluj

 15. Pingback: Miercurea fără cuvinte 1 – Scrierile mele « Teo Negură

 16. Pingback: DEXIGN. Webdesign: Castle.ro « Mirela Pete. Blog

 17. Pingback: Raja Ravi Varma(29 aprilie 1848 – 2 octombrie 1906), pictor indian « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.