51 thoughts on “Miercurea fără cuvinte

 1. Auraş, parcă te poţi supăra pe un asemenea scump de căţel?! Pentru asta-s făcute canapelele, ca să fie smotocite şi roase de drăguţul ăsta mic! E foarte bine aleasă poza, plină de zâmbete, creatoare de bună dispoziţie. Mă gândesc dacă Serafina s-ar înţelege cu frumuşelul acesta! Happy WW! 🙂

  • Mirela, ai dreptate: la ce ar fi bune canapelele dacă nu ar fi căţei să le smotocească. Ştiu şi eu … depinde şi cât de jucăuşă este Serafina. La mărimea căţelului din poză, forţele par egale. S-ar putea să asistăm la „zborul fulgilor de nea” din blăniţele lor într-un eventual „meci”.Termenul „smotocit” m-a amuzat teribil. Mi-ai dat o idee de poezie. Extremely happy !

 2. Pingback: Miercurea fără cuvinte 3 – rostul mişcării « Teo Negură

  • Redsky, poate să-l tunzi, că şi aşa vin căldurile si să croşetezi o altă faţă pentru canapea! Până la iarnă îi creşte la loc. Pe urmă… altă canapea… altă tunsoare… că de! Pământul se învârteşte!

 3. Aura … mie mi/ar pieri urgent simtul umorului daca m/as intoarce acasa si as gasi asa o … intreprindere:). Dar fiind e doar o poza haioasa de WW, sa radem atunci:)!

  • Coolnewz, te înţeleg şi cred că oricine în astfel de situaţii ar pune mâinile în cap să nu-i pocnească , dar aici este cu totul altceva. Nu ştii vorba aceea tipic românească: „care bucurie… la alţii să fie”…?

 4. Pingback: E totul rânduit să se întâmple « Rokssana's Blog

 5. Pingback: Miercurea fără cuvinte – dii, peștișorule, dii! | coolnewz about hot thingz

 6. Pingback: Zeu bun « Blog de furăciuni 2

 7. Pingback: Deveselu şi Demâhnitu | Gabriela Savitsky

 8. Pingback: Dupa reforma sistemului public de sanatate facuta de Cseke Attila, in spitalele din Romania nu mor doar batranii si cei fara bani ci si tineri lideri PD-L « Hai ca se poate!

 9. Pingback: miercurea fara cuvinte-1 « Rokssana's Blog

 10. Pingback: Filialele din Bucuresti ale SCMD au pichetat astazi sediul ANAF

 11. Nu el a facut dezastrul asta!!!El doar pazeste coltul care a ramas mai zdravan,sa nu-l atace hoardele barbare!
  Pe chipul sau se citeste inocenta,cuminteeenia…..

 12. Aura, cred ca ne-ai pacalit si l-ai pus sa stea cuminte pe un fotoliu gata scarmanat! Hmmm 🙂 Dar noi stim ca el e cuminte si nu poate face asemenea opere de arta.

 13. Pingback: America, stare comparativa ! « George Valah Blog

  • Secret, extenuat da, dar nu s-a răzbunat! Din contră, le-a dat posibilitatea să cumpere o canapea nouă, mai confortabilă, poate din piele… că are gust mai bun , dacă ne gândim la un nou atac!

 14. Poza este bestiala (chiar si daca-i trucata, in sensul ca proprietarul catelului a gasit o canapea gata smotocita si doar a asezat catelusul in decor- nota 10 pentru idee, atunci!). Si maine mi-as cumpara un jucaus ca asta, pare tare poznas, dar si foarte inimos in acelasi timp! Bravo lui… 🙂

 15. Pingback: Thomas Dewing (4 mai 1851 – 5 noiembrie 1938), pictor american « my heart to your heart

 16. Pingback: Puţin din tot « Teo Negură

 17. Pingback: Cum “protesteaza” englezii, cand se scumpeste benzina la pompa ! « George Valah Blog

 18. Pingback: Stiri scurte: 10.05.2011 « George Valah Blog

 19. Pingback: Datorita schimbarii directiei vantului, Japonia contaminata cu Iod radioactiv! « George Valah Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.