20 thoughts on “MIERCUREA FARA CUVINTE – Sfârşit de an şcolar !

 1. Doamne ce copii frumosi! ce bine le sta cu uniforme! Am si uitat cum era… aici în Germania, nu exista asa ceva 🙁
  O miercure minunata si vacanta placuta!

 2. Fericirea premiilor de sfarsit de an scolar, impreuna cu bucuria vacantei! Oboseala lunilor e scoala, incununata de zambetele jucause, care insotesc primele zile de vacanta mare! O adevarata bucurie! 🙂

  • Da Mirela, era zi de mare sărbătoare şi pentru noi pionierii de altădată aşa cum ayi copiii şi nepoţii noştri se bucură cu acelaşi entuziasm. vacanţa mare a fost este şi va fi pentru toţi copiii indifent de timpul pe care il trăiesc , o sărbătoare!

 3. Pingback: Texte « Ioan Usca

 4. Săru mâna Doamna Aurora !
  Aduc putin cu foştii pionieri ce eram noi . Tare bine le stă aşa frumoşi şi mândri , dar dintre toţi aproape poţi simţi ce mare i-a crescut inima învăţătoarei şi cât de mândră este . Mă înşel sau învăţătoarea este autorul articolului ?

  Zi frumoasă şi împliniri pe mai departe !

  • Sorin, da, ai dreptate dar parţial: da, când spui că cea mai mândră este învăţătoarea fiindcă îşi vede rodul muncii dar nu, nu autoarea este învăţătoarea. Eu sunt cu mult mai în vârstă. Eu sunt o pensionară bunicuţă.

  • Aniela, bine ai venit printre stropi de suflet. Amintirile sunt ale noastre . Le-am făurit cândva ca zestre pentru anii cu părul nins. Să le retrăim în gând, cu ochii minţii dar cu acelaşi suflet de copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.