Se mişcă dinţişorul!

-Mi se mişcă-un dinţişor!
Se vaită Petrişor.
-S-a făcut mare voinicul!
Zice zâmbind blând bunicul.

Nu te speria deloc!
Îţi va creşte altu-n loc.

Cel de lapte o să se duuuucă,
Să se duuuucă şi s-aducă
Altul taaaare ca oţelul,
Să râdă iar băieţelul!

Vor confirma spusele bunicului :Mirela ,XabaCarmen   Androxa, Napocel,   Luna pătrată  Teo Negură ,Vania, Carmen,    Vera    abbibal   Costin Comba se-cret     Coolnewz  Zoltybogata    Lumea lui Alexandru         Fosile   Vero   Zina      Acuarele   Scorpio     rokssana  Daurel     g1b2i3 Carmen Negoiță  Gabriela Elena     Supraviețuitor    Zamfir Pop,  Florina

15 thoughts on “Se mişcă dinţişorul!

  • Mirela, ştiu şi eu dacă am să reuşesc să conving puştanii să nu se mai sperie când este vorba de un biet dinţişor care se clatină? Dar tare mi-ar plăcea să-i aud recitându-mi poezioarele.
   Fug acum pe blogul tău să văd ce minuni ai mai adus la iveală!

 1. Pingback: Bernard Vidal (23 august 1944), pictor francez « my heart to your heart

 2. Pingback: D-ale perfecțiunii | Rokssana's Blog

 3. Pingback: Nostalgii « Ioan Usca

 4. Ce faină poezioara! Iar expresia „candidaţi la ştirbie”…m-a făcut să râd copios! Deh, am cam uitat cum era pe vremea aceea. Bunica mea, ca să-mi treacă supărarea lipsei de dinţi, mă învăţa să arunc dintele căzut peste casă, „dăruindu-l” unei…ciori, pe care trebuia să o rog să-mi aducă în loc un dinte de …oţel! Frumos era că eu chiar credeam, spre amuzamentul bunicilor. Amintiri frumoase…

  • Alex, se pare că cioara aceea avea foarte mult de lucru fiindcă şi eu şi toţi prietenii mei de atunci, copii o responsabilizam cu câte un dinte!! dar cioara… tot cioară! Ne+a tras pe toţi pe sfoară fiindcă în ani ne-am întâlnit pe rând la stomatolog cu dinţii în batistuţă! Nici vorbă de oţelul promis… doar carii! Dacă ştiam pe atunci îmi încredinţam dinţii domnului castor şi cred că azi aş fi făcut eu reclama la colgate , nu domnul castor!

  • Virusel,
   Vrei, nu vrei, n-am ce să-ţi fac
   Tot cu scosu-i vii de hac!
   N-o fi cleşte, o fi sfoară
   Oricum, tot o să te doară
   Nu vrei la stomatolog?
   Atunci stai aici pe blog
   Şi te vaită de măsele
   Până-or trece singurele!!!!!

  • Daurel, ce să-i faci situaţiei? părinţii sunt la căpşuni în Spania, la măsline în Italia, la portocale în Grecia, la întâlniri de afaceri… Mă mir că au timp să se întâlnească între două avioane să mai facă un copil , ca să nu se plictisească bunicii sau să-şi iasă din mână. Când să mai aibă timp de observat dinţişori mişcători. Unii uită şi că au copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.