LIFE IN PICTURES ( 1 ) – LA FOTOGRAF !

Costin Comba provoacă blogosfera la observarea mai atentă a tot ce ne înconjoară. Cum? Propunându-ne să luăm aparatul de fotagrafiat şi să surprindem imagini pe care să le postăm .
Acceptând provocarea, m-am gândit să încep cu un zâmbet. Titlul imaginii pe care o prezint este LA FOTOGRAF-(fiecare se aşează cum îi place!)

II invit să zâmbească cu noi şi pe prietenii mei: CarmenGabi123, RokssanaShayna,Clipe de Cluj, FewstuffLuna Patrata, Mirela Pete, Nea CostacheTheodoraVania Teo NeguraCostin Comba, se-cret ,Zamfir

25 thoughts on “LIFE IN PICTURES ( 1 ) – LA FOTOGRAF !

 1. In timp ce tataie se intoarce spre fotograf, caprele-si vad de drum! Ele stiu ca pe seara vor fi mulse, iar ca sa aiba ugerele pline seara, trebuie sa grabeasca pasul spre pasune! Sugestiva fotografie!
  O duminica placuta!

 2. Pingback: Surprize colorate « Mirela Pete. Blog

  • Mirela, mulţumesc, alerg nerăbdătoare să văd ce surpriză mi+ai pregătit !!
   Felicitări pentru cărţi ! Iţi mulţumesc încă o dată pentru cele pe care mi le-ai trimis şi care au fost foarte apreciate de micuţi dar şi de educatoarele lor. La mai multe!

  • Paporniţa cu vorbe, păi şi bădia şi căpriţele , dar fiecare s-a aşezat după cum a crezut de cuviinţă, sau mai bine zis de necuviinţă în cazul obraznicelor de căpriţe, care mi+au prezentat cu onor… coada!!

 3. ador caprele…varul meu are capre si-s topita dupa ele si dupa laptele lor 🙂 si eu le fac poze, iar varu-meu rade „ce faci tu poze la capre ?da’ la ce ti-s bune?” sunt niste animalute simpatice si-s frumoase..sau,ma rog , eu asa le vad 🙂

  • Rokssana, ai toate motivele să te joci cu căpriţele fiindcă sunt cele mai jucăuşe dintre animalele domestice. Când sunt mici (ieduţele şi ieduţii) se joacă asemeni copiilor şi sunt nespus de prietenoase.

 4. Pingback: cantecul ceasornicarului | Rokssana's Blog

 5. Pingback: Leapşă muzicală şi incomodă, de la Carmen « Mirela Pete. Blog

 6. Pingback: Spune-mi,ce ai face…? « lunapatrata

 7. Pingback: Dexign. Webdesign. PointCons International « Mirela Pete. Blog

 8. Pingback: Vând criză « Teo Negură

 9. Pingback: Léon Cogniet (29 august 1794 – 20 noiembrie 1880), pictor francez « my heart to your heart

 10. Pingback: Prometeu – 1 « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.