Brazii lui Mos Crăciun. LIFE IN PICTURES

 

Brazii lui Mos Craciun

Costin Comba este iniţiatorul !

 

43 thoughts on “Brazii lui Mos Crăciun. LIFE IN PICTURES

 1. Pingback: Paul Falconer Poole (1806–1879), pictor englez « my heart to your heart

 2. Pingback: life in pictures -14 –copacul « Rokssana's Blog

  • Mihaela C.P. Aşa este! Si eu gândesc la fel. Păduri ca ale noastre nu-s! Sigur că sunt şi urşi. Am avut chiar ocazia să văd de la distanţă câte unul. O dată am văzut chiar o ursoaică cu doi puiuţi, dar am urcat în maşină şi ne-am îndepărat degrabă! Nu+i de glumă cu ursoaicele când au puii cu ele!

 3. Pingback: Parfum de ciocolată « Ioan Usca

  • Elena, cadourile sunt în spatele brazilor! In toată pădurea! Au acelaşi conţinut: SĂNĂTATE !!! Dacă mergi două ore prin pădurea aceasta, o adevărată infuzie de sănătate şi vei fi plină de energie ! Ce cadou poate fi mai frumos?

 4. Sunt cel putin 20 de ani de cand ne bucuram sa vedem brazii la locul lor, impodobiti cu stelute de zapada. In casa, un bradut artificial ne aminteste de ei cu drag… Ne bucuram de fiecare data cand il impodobim ca am mai salvat un brad adevarat !

  • Yina, mă bucur mult că din nou gândim la fel. Nici eu nu suport să omor un brăduţ numai de dragul de a-l duce în casă unde chiar nu-şi are locul. In schimb, iau o crăcuţă mică de care prind cinci globuleţe, beteală şi o fundă roşie! Imprăştie în casă magie, parfum şi iubire.

  • Luiza-Cristina, da, te înţeleg, nici eu nu îndrăznesc să străpung brutal tăcearea acelor locuri ! doar vântul se avântă vuind şi îndoind crengile, dar trunchiul bradului, asemeni unui crai puternic şi neînfricat din poveste nu se înconvoaie! Şi+atunci, în faţa măreţiei , cum să nu vorbesc în şoaptă? Iţi mulţumesc pentru vizită şi felicitări. Te mai aştept!

  • Anastasia, bun venit! De multe ori, acolo unde am făcut eu pozele se întâmplă să ningă chiar în octombrie şi zăpada se menţine până în aprilie -mai! Acoperiţi cu zăpadă, brazii aceştia sunt atât de frumoşi încât par ireali!

  • Cris Mary, bine ai venit ! dacă am fi mai mulţi iubitori ai pădurilor, poate nu ar exista atâţia copaci masacraţi fără milă din interese meschine. Si eu respect pădurea! Si eu simt că „îmi încarc bateriile” atuncii când merg printre potecile pădurilor seculare!

 5. Pingback: Vremea care trece… « lunapatrata

 6. Pingback: Facebook ştie tot « Supravietuitor's Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.