26 thoughts on “Miercurea fără cuvinte: Luna cadourilor !

  1. Cea mai asteptata si singura luna de iarna care imi place! Inspirata si buna idee ai avut! E cazul sa incepem, ca Mosul trebuie ajutat, ca-i tare batran…Ce-mi plac mie povestile cu Mosi si cadouri, sa daruiesc , dar si sa primesc! Sa ai o zi frumoasa, Auras! 🙂

  2. Atât de frumoasă este această tradiție !!!
    Nici chiar comuniștii nu au avut curajul sau… să se atingă de ea și au lăsat-o să existe interpretată însă pe placul lor !

  3. Un cadou cât de mic este o mare bucurie pentru un copil. Ioana s-a bucurat doar pentru că i-am spus „La mulţi ani !” şi am sărutat-o, apoi pentru că i-am cupărat nişte dulciuri alese de ea a mers tot ţopăind până acasă.

  4. Un brad cochet, un loc luminos, cumparatori… Totuși, e schimbat ceva față de alți ani. Am intrat acum cateva zile intr-un magazin alimentar destul de mare (Primăvara, din Drumul Taberei, București) și m-am speriat. Întâi am crezut că e în inventar și au uitat să încuie ușa ! Nu era, dar nu era absolut nici un cumpărător înăuntru !

  5. multumesc mult pentru onoare! 🙂 Aurora draga, esti o prietena deosebit de atenta! Bucuria ca cineva se gândeste cu drag la tine este mai mare ca cea provocata de te miri ce bogatie din lume!
    Sa ai parte de o luna minunata, cu surprize placute si prieteni dragi de jur-împrejur.

  6. Pingback: miercurea fara cuvinte -32- tot pisoi… « Rokssana's Blog

  7. „Marea greşeală e să nu-ţi dai seama că a primi este cu totul altceva decât a accepta. A primi înseamnă în primul rând a dărui, a te dărui pe tine însuţi. Avar nu este acela care nu se ruinează făcând daruri, ci acela care nu-şi dăruieşte lumina obrazului în schimbul ofrandei tale. Avar este pământul care nu se înfrumuseţează acolo unde ţi-ai aruncat seminţele.” – Antoine de Saint-Exupery în Citadela.

    Gândurile noastre bune, Aura!

  8. Pingback: colţul romantic – 6 « Colţu' cu muzică

  9. Pingback: Camille Claudel (8 decembrie 1864 – 19 octombrie 1943), sculptorita si graficiana franceza « my heart to your heart

    • Gabriela, eu îţi propun să te laşi furată de cântecele de colind, de luminiţele multicolore care împodobesc vitrinele, de poveştile cu spiriduşi şi Moş Crăciun şi sigur vei simţi un val de căldură …
      Dacă aş fi mai aproape de tine te-aş âmbrăţişa spunându-ţi că eşti un om minunat, ţi-aş dărui prietenia mea necondiţionată şi cred că mi-ai dărui un zâmbet cu tot sufletul: acela e spiritul Crăciunului!

  10. Pingback: Colţul cu vechituri – 6 « Colţu' cu muzică

  11. Pingback: Parfumul mirodeniilor « Mirela Pete. Blog

  12. Pingback: colţul european – 6 « Colţu' cu muzică

  13. Pingback: Din depărtare pentru apropiaţi « Florina Lupa Curaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.