UN PREMIU LA INCEPUT DE AN

Ca blogger nici că se putea să încep mai plăcut anul bloggeristic !
„Proliteratura”   premiază blogul meu ca „Cel mai bun blog de poveşti pentru copii” în anul ce a trecut. Mă voi strădui să confirm. Fireşte, sunt onorată şi nespus de bucuroasă.  Mulţumesc echipei care a jurizat , cu un plus de mulţumiri pentru Bogdan Bărbieru .

56 thoughts on “UN PREMIU LA INCEPUT DE AN

 1. Daca imi dai voie, te premiez si eu, asa, ca mic blogger si ca prietena! 🙂
  Blogul tau merita acest premiu si chiar mai mult. Ma bucur ca am reusit sa scoatem macar o carte impreuna si sa stii ca n-am uitat de catel, iti explic eu tot si il…refac, sper ca pana miane! Te imbratisez! 🙂

  • Mirela, tu mă premiezi pentru fiecare postare cu acele comentarii generoase pe care mi le scrii de fiecare dată. Eu am convingerea că anul acesta vom mai scoate cel puţin o carte împreună! desenela tale sunt minunate şi ilustrează perfect ideile mele! Si eu te îmbrăţişez prietenă dragă.

 2. Pingback: colţul romantic – 7 « Colţu' cu muzică

 3. Te felicit, mă bucur pentru tine din tot sufletul ! Meriti această răsplată pentru scrisul plin de har închinat celor mici, dar de care se bucură ca niște copii și cei mari !

  • Zina, când cuvintele scrise coboară pe sticlă din dorinţa de a bucura un copil, se aleg singure şi formează poveşti, poezioare. Răsplata este chipul luminat de râsul sincer şi molipsitor al copilului atunci când citeşte sau ascultă scrierile mele. Când se bucură cei mari… ei da! Atunci chiar cred că am reuşit să exprim exact ceea ce am gândit şi atunci uit să fiu modestă: râd şi strig mai tare ca toţi!

  • Gina, a fost rătăcit Tezaurul de la Pietroasa, dar un buchet de felicitări în avalanşa de urări în prag de sărbători ? Nu-ţi face griji ! Îţi mulţumesc , dar eu te preţuiesc pentru ceea ce scrii şi ceea ce laşi să se vadă printre rânduri .
   La mulţi ani!

 4. Pingback: colţul cu vechituri (6) « Colţu' cu muzică

 5. Pingback: colţul european – 7 « Colţu' cu muzică

 6. Pingback: Presa – Dialoguri nocturne « Cristian Dima

  • Cristi, ne-am întâlnit în blogosferă şi mi-au plăcut urechile „tale”. probabil că sunt parabolicele care preiau undele de pe bloguri!Mă bucur că ai ajuns şi aici, deci fii binevenit!
   La mulţi ani! iţi mulţumesc pentru felicitări

 7. Pingback: Despre premiile Proliteratura, despre banii din Proliteratura şi despre ipocriziile unora | Pinguinul >> Cel mai citit blog din Prahova

 8. La multi ani!

  Eu te felicit pentru sutele de premii pe care le primesti din bratele copilasilor care te imbratiseaza, sau din ochii lor ce rad fericiti la citirea versurilor care inteleg atat de bine lumea lor, atat de diferita de cea a adultilor, dar atat de frumoasa! 😛

 9. Pingback: Cele patru patinoare din Cluj. Life in pictures « Clipe de Cluj

 10. Pingback: 77 de ani (1) « Colţu' cu muzică

 11. Pingback: Către trolii de la articolul "Premiile Proliteratura" | Pinguinul >> Cel mai citit blog din Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.