64 thoughts on “Miercurea fără cuvinte: Asta albă o fi „flişcă” ?

  1. Aurora, e absolut minunată poza! E un dulce și un reușit! Mie îmi plăcea la nebunie să mănânc zăpadă când eram mică…nu știu dacă o comparam cu ”flișca”, dar o mâncam! O fotografie creatoare de bună dispoziție! Să ai o zi frumoasa, draga mea. (înca nu a sosoit…mai întreb). Te pup!

  2. Întrebările copiilor mici sunt de neuitat. Mi-ai amintit de întrebarea băiatului meu, pusă pe când îi citeam din Vrăjitorul din Oz (avea vreo trei ani) ”Și ce ne face nouă ciclonul? Ne înțeapă?” (Groaza lui cea mai mare pe vremea aceea erau țânțarii !!!)

    • Zina, păi copilul a avut dreptate! Dacă stai să te gândeşti, pe nesuferitul de ţânţar îl poţi compara atunci când te sâcâie şi cu un ciclon şi cu o suliţă! Intrebările copiilor, dar mai ales răspunsurile lor, constituie o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru multe din scrierile mele pentru cei mici.

  3. Pingback: Politic 2. « • Gabriela Elena •

  4. Sigur nu e flişcă? Eu pun pariu că-i flişcă. 😀
    Este albă, copiii o adoră, dispare rapid, nu ţine prea mult, este în cantităţi prea mici pe cât ne-am dori noi şi dacă e mai multă te poţi bate cu ea. 😀 Deci am dreptate: A NINS CU FLIŞCĂ. 😆

  5. Eeh, mi-ai amintit de copilăria dulce! Eram cu prietenele la derdeluş…să tot fi avut vre-o şapte ani.. fiecare cu câte un bulgăraş de zăpadă în mâna stângă (cu dreapta ţineam săniuţele de funie), muşcam delicat din bulgăraşele acelea, zicând:
    -Mmm, ce bună-i îngheţata mea! Cu căpşuni!
    – A mea-i cu ciocolată şi frişcă!
    – Eu mănânc cu zmeură! 😀
    ….fiecare muşca din îngheţata preferată, cu năsucurile roşii şi jur, avea cel mai delicios gust de îngheţată zăpada aia!…
    Să-ţi crească mare şi sănătos voinicul, dragă Aurora! E un superb!

    • Blonda ironică , îmi imaginez cum arătau două mogâldeţe înotând prin zăpadă şi înfruptându-se de zor din bulgăraşii bine rotunjiţi. Dar după „îngheţata” aceea atât de gustoasă nu urma măcar un faringosept?

  6. Pingback: Bauturi energizante 2 RETETE CULINARE - » ARTE @ Zinnaida

  7. Pingback: colţul cu vechituri – 9 « Colţu' cu muzică

    • Gina, păi de ce nu vii şi cu „dicţionarul bebelan”? Să ştim şi noi ce este „plaştina” !
      Nu de mult timp în vocabularul familiei se foloseşte expresia „brânză de musafiri”! Ce este? Păstrez secretul, sau dau la schimb informaţia : plaştină contra brânză de musafiri.

  8. Pingback: colţul european – 9 « Colţu' cu muzică

  9. Pingback: Parfumul cafelei și un drag La mulți ani « Mirela Pete. Blog

  10. Pingback: Imoralitate cu aromă de cafea « • Gabriela Elena •

  11. Pingback: Life in picture « A different blog

  12. Pingback: Guest-post: Life in Pictures – Drepturile omului | Grupul "porcilor abjecti"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.