67 thoughts on “Linişte, mâncăm! LIFE IN PICTURES

 1. E o poză de revistă! E înduioșător să vezi cum un animăluț are grijă nu de unul, ci de cinci pui, care mai de care mai drăgălaș!
  Aura, să ai o zi cu adevărat frumoasă, așa cum e și sufletul tău bun și generos! Te îmbrățișez cu mare drag! 🙂

 2. Cand vezi cate-o chestie de-asta, cabd vezi Viata sub o alta forma, privindu-te cu alti ochi, e imposibil sa nu zambesti… Chiar se potriveste de minune „Life in pictures” la fotografia asta…
  Sa ai o duminica usoara, Aura, cu raze de soare si caldura in suflet!

  • Iulisa, sigur nu există OAMENI care să nu se înduioşeze în faţa unui aşa „spectacol”, dar sunt o mulţime de neoameni care nu numai că trec nepăsători, dar mai lovesc şi cu bocancul, aşa chiar fără motiv!

 3. Nişte mici papă-lapte!
  Astăzi, am venit de la un amic cu un litru de lapte, în plasă. Am turnat în lăboşelul lui Ulise aproape o jumătate de litru. Deşi, din cauza gerului, zilele acestea primeşte porţie dublă de grăunţe (hrană uscată pentru câini; un amestec de trei feluri diferite!), lăpticul a fost pompat non-stop. Cred că a făcut pauză de respirat … până a avut lăptic în castron.
  Să-ţi trăiască!

  • Zamfir, mă bucur mult pentru evoluţia în bine a lui Ulise. Impresionantă este şi grija deosebită pe care o acorzi prietenului tău necuvântător , în condiţiile în care ştiu că te neglijezi pe tine ca să îl poţi hrăni pe el coorespunzător.

 4. Pingback: Bio « • Gabriela Elena •

  • Daurel, se vede de la o poştă iubitorul raselor canine! Dacă ai şti prin ce experineţă au trecut cei doi câini lupi ai băiatului meu , te-ai îngrozi: au stat patru zile în viscol nemâncaţi, fiindcă băiatul meu cu întreaga familie, din cauza drumurilor blocate, nu a avut cum să ajungă la ei! Când au ajuns acasă şi le-au dat să mănânce erau în stare să înghită şi ambalajul. Din fericire au rezistat chiar fără nici un fel de urmări!

 5. Pingback: Culoare si formă – atelier. Miercurea fără cuvinte « Mirela Pete. Blog

 6. Pingback: Miercurea fără cuvinte. Hotele din Cluj-Napoca « Clipe de Cluj

 7. Pingback: Miercurea fără cuvinte (2) | Grupul "porcilor abjecti"

 8. catelusa mea, singura data cand a facut puiuti, a facut 11 ! in cele din urma au ramas 8, pentru ca 3 nu au rezistat (erau foarte micuti la nastere). am o fotografie cu ei – poza de grup – stand unul peste celalalt, si-s teribil de simpatici.

 9. Căţeluşa din curtea părinţilor mei, deşi e numai puţin mai mare decât o pisică, a făcut mereu câte 8-10 căţeluşi! Până să-i nască, era rotundă ca o minge şi tare mai râdeam de înfăţişarea ei caraghioasă. Dar ce mămică minunată a fost pentru puiuţii ei. Şi eu i-am pus pe blog, că prea erau frumoşi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.