Urgent, DEXAMETAZONĂ pastile

Am nevoie URGENT de DEXAMATAZONA  PASTILE    pentru NEPOTELUL  MEU în vârstă de  doi ani şi zece luni , internat la spitalul Fundeni  din cauza unei grave boli de sânge.   In ţară, dexametazonă nu se găseşte decât sub formă de fiole.

Orice informaţie îmi poate fi utilă. Mulţumesc.

 OnLine, Turdeanu‘, Ulise, Zamphotograph, Amintiri, DeTurda, AEFC, Colecţionara, Florina, lunapatrata, tu1074, abbilbal, Alexandra, oanaclara, g1b2i3, Zinnaida, Biblioteca, Tury, patzanie9, pandhoraa, vienela, link-ping, piticivoinici, stropidesuflet, melly, teo, mateescu, daurel, ovidiublag, plutacupaparude, tudorenea, zoltybogata, pato, pensionarul, eumiealmeu, alexandrone, cantomorala, crismary, doru, costin, silavaracald,mirela,

30 thoughts on “Urgent, DEXAMETAZONĂ pastile

 1. Auraș, o prietenă din Franța a acționat foarte repede, dar

  „-. am verificat: medicamentul si e corticoid, NU-i scump, dar nici-o farmacie NU mi-l elibereaza fara reteta, nici pentru adulti, nici pentru copii!„..

  Ea încearcă să găsească o cale.
  Mult noroc, draga mea!

 2. Dragă Auraș, am trimis tuturor articolul tău prin mail, mă refer la peroanele care trebuie să aibă ceva relații în lumea medicală, farmaceutică. Cineva sigur are vreo relație și va face tot ce se poate. În acest moment te sun. Multă sănătate nepoțelului, de când mi-ai spus , aproape numai la asta mă gândesc. Doamne ajută să fie bine copilașul, și tu la fel. Am distribuit pe messages pe unde am putut. Să audă cine trebuie. Sănătate multă!

  • Am postat și pe blog articolul cu link către tine, căci pe facebook nu are impact, dn pacate. Între timp am vorbit și veștile sunt mult mai bune. Doamne ajută.

 3. Pingback: Vă rog, un pic de ajutor pentru Aurora, prietena noastră « Mirela Pete. Blog

 4. Da, asta am vrut să spun și eu: că poate în strinătate să se găsească, fiindcă aici nu e decât sub formă injectabilă.
  O să mă interesez la prietenii mei de acolo.
  Sănătate multă micuțului!

 5. Sănătate celui mic, curaj și încredere celor mari din jurul lui !
  Acum postez mesajul tău pe blogurile mele, alte posibilități nu avem, din păcate.
  Numai bine, Aurora !

 6. Pingback: Lecturi povestite pe scurt - Educație prin Cuvânt și prin Exemplu...

 7. Pingback: S.O.S. ! - Zinnaida » Zinnaida

 8. as putea fara nici o problema sa cumpar de la farmacie si sa trimit, insa apare aceeasi problema ca cea de mai sus: nu se elibereaza fara reteta. Si nimeni nu poate face asta aici, sau ma rog, nimeni la care sa am eu acces. Intrebarea este insa: nu se poate sa trimiti cuiva, inclusiv mie, o reteta? Atunci nu cred ca ar mai fi nici o problema, chiar daca vorbim de o reteta eliberata in Romania. Ma gindesc ca din moment ce i-a fost prescris medicamentul de catre un medic, trebuie sa existe si o reteta aferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.