38 thoughts on “Reflexii în oglindă: şi păpuşile se admiră… de mici!

 1. La tine găsesc întotdeauna ceva care îmi amintește de zilele de aur ale copilăriei și vin cu mare drag! Am avut un bebeluș-păpușă, doar că era în salopetă de blăniță, altfel identic cu acesta. Ai avut o inspirație de milioane să faci fotografia, te felicit. Auraș, a ieșit prima tură de carte, doar câteva acum…dar gata, e o chestiune de timp să am și restul și să lansez cartea în librării. Te pup, ești prima care află! Mii de îmbrățișări! 🙂

 2. Care e femeia căreia fotografia ta să nu-i evoce imagini din propria copilărie ?! Mulțumesc, Aurora ! Pentru o clipă m-am revăzut fetița care punea păpușile la oglindă, le cosea rochițe și le gătea mâncare în vase un pic mai mari decât un degetar.

 3. Pingback: Premiu de blog – nu unul,ci doua :D « pitici dar voinici

 4. Mi se pare normal sa fie asa daca papusile sunt fetite 🙂
  Tare dulce e papusica si ideea de asemenea. M-a fermecat, mi-a adus aminte de copilarie…si ce bine este! 🙂
  O seara minunata, Aurora!

  • Ideea a pornit de la observaţia că vârsta de la care fetiţele încep să fie interesate de cum arată, coboară de la un an la altul şi nu m-aş mira ca şi păpuşile să înceapă să-şi imite mămicile adoptive!

 5. Frumos că micuța cochetă e pregătită pentru iarnă 🙂 !
  PS: săptămâna trecute am spart o oglindă care era la fel cu oglinjoara tinerei 😆 !Nu era foarte stabilă și am trântit-o de pământ 🙁

 6. Pingback: Băncile Turzii « Zamfir Turdeanu' – un turdean (aproape) ca oricare

 7. Pingback: De ştiam … | Ulise al II-lea cel Ocoş

 8. Pingback: Fumatul în Soare

 9. Hola, Aurora! 🙂 Simpatica papusa-bebelus, îmbracata-n Mos-Craciun! 🙂 O prefer oricarei papusi-Barbie, departe de realitatea copilariei… Mileu’-macramé mi-a reamintit de cele crosetate de bunica mea materna, RIP. Am câteva aici, toate amintiri dragi… Sanatate si spor în toate!(rima voluntara!)

 10. Pingback: IQ ESTE BUN, totusi ma intreb daca nu cumva sunt greu de cap ?! - 1

 11. Pingback: Medicamentul | Ulise al II-lea cel Ocoş

 12. Nu credeam vreodata ca la batranete voi da in mintile copiilor dar m-am convins, imediat ce am devenit bunic! Parca odata cu nepotelul meu imi retraiesc copilaria. Nu de putine ori, minunatele dv. poezii m-au reintrodus in lumea mirifica a copilariei! Imi imaginez ca sunteti o bunicuta adorata de nepotei! Va urez o saptamana plina de bucurii!

  Nea Costache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.