DRAGUL NOSTRU MOŞ CRĂCIUN

MOŞ CRACIUN
Astă seară o să vină,
Pe poteca din grădină,
Dragul nostru Moş Crăciun
Şi mă-ntreb: ce o să-i spun?

Să îi fac un rezumat
Cu tot ce s-a întâmplat?
Păi… nimic! Am fost cuminte!
Ce se-aude? “minteeee- minteee …”

Aaa! Ecoul! Ce ciudat!
De unde o fi aflat?
Bine, îi spun adevărul…
C-am stricat aspiratorul,

Că am spart o farfurie,
Am stricart o jucărie,
Am mai tras mâţa de coadă…
Am greşit şi… să mă creadă

Că-i  promit să nu mai fac .
Moşul o să dea din cap
Şi-o să ierte, că e bun,
Dragul nostru Moş Crăciun.

23 thoughts on “DRAGUL NOSTRU MOŞ CRĂCIUN

  1. Hihihi… la noi bietul Craciun vine, vrand nevrand 🙂 tre sa uite de borcane sparte sau altele si sa isi aduca aminte de faptele si momentele bune care au fost mult mai multe 😉

    Sarbatori frumoase si incarcate de bucurie si implinire!

    • Andrea, păi n-ai văzut că Moşul tot vine cu daruri? Degeaba le scrie că tot uită pe unde pune hârtiile! O fi el Moş Crăciun, dar până la urmă… tot moş este, aşa că puştimera să stea fără grijă că Moş Crăciun vineeee… chiar dacă se pileşte renul Rudolf, tot ajunge!
      Sărbători cu bine şi la voi!

  2. Pingback: A nins!

  3. Cu o asemenea poezie, Mosul trebuie sa vina cu sacul doldora de daruri, sa stii! Copiii care o vor invata si recita, vor fi primii pe lista de daruri asteptate, deoarece un copil cuminte si bun trebuie sa stie sa-i spuna o poezie frumoasa Mosului!
    Cei care au norocul sa treaca pe la tine, draga Auras, se vor bucura sa gaseasca aceasta minunata poezie, O zi superba iti doresc! 🙂

    • Si esentialul: fapta marturisita e pe jumatate iertata. Cealalta jumatate se iarta datorita promisiunii, asa ca cel mai bine ies copiii care invata poezia! 😉

      • Mirela, dar dacă eu am învăţat poezia, mie ce-mi aduce Moşul? Că trăznăi n-am făcut, doar că nu mă pot abţine de la ciocolată şi prăjituri!!! Dar Moşul cred că va înţelege aspectul fiindcă ştiu eu că şi lui îi plac prăjiturile.

  4. Sunteti nemaipomenita!Le-am citit poeziile voinicilor mei,stateau ca doua potarnichii simpatice,si ascultau cum le citeam de pe blogul dumneavoastra!Foarte exceptionale,poeziile!Mai compuneti,ne-a-ti fascinat!Bucuria lor este imensa!Asa sa va ajute Bunul Dumnezeu,sa va tina sanatoasa,sa ne bucurati sufletele,stimata doamna!

  5. Ce frumoasa poezie! Ce bine ati surprins emotia asteptarii Mosului. Cand eram mic, imi amintesc cu ce teama stateam si ma gandeam sa nu cumva sa fi aflat Mosul de micile nazbatii pe care le facusem si sa nu mai vină. N-o sa uit niciodata prima intalnire cu faimosul Mos Craciun. Sper ca si Sara va avea aceleasi amintiri frumoase.
    Numai bine va dorim cu mult drag! 🙂

    • Poate pentru că momentul Serii de Ajun este momentul magic al fiecărui copil ne amintim cu claritate toate emoţiile prin care am trecut! Sara va avea cu siguranţă o mulţime de amintiri frumoase legat de Moş Crăciun fiindcă de asta va avea grijă mama şi tata!!!!

  6. niste poezii superbe fffff frumoase felicitari doar o pers cu suflet cald si bun poate sa lege asa cuvinte si sa compüna poezii atat de minunate sarbatori fericite si multa sanatate

  7. Am gasit poeziile dvs. si chiar am ales una ptr a o recita fetita mea la serbare. sunt poezii scrise cu suflet si citindu le imi aduc aminte de copilarie! CRACIUN FERICIT tuturor si un AN NOU mai bun!

    • Mă bucur şi suntmunt mândră că aţi ales pentru serbarea fetiţei una din poeziile mele. Mulţumesc pentru urări şi vă aştept să reveniţi pe blogul meu. Mulţumesc pentru urări. Sărbători cu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.