Eu şi cartea mea la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov

In ultimii trei ani am avut câteva lansări de carte, dar numai în zona de sud a ţării  şi iată că pe  25 ianuarie am avut prezentarea cărţii publicului braşovean, evenimentul desfăşurându-se la LIBRIS – Librăria „Şt. O. Iosif”  Braşov   . M-a impresionat   primirea deosebit de caldă ce mi-a fost făcută,  grija şi meticulozitatea cu care  a fost pregătit acest eveniment, fapt pentru care pentru care aduc mulţumirile mele colectivului acestei librării. Am remarcat  în mod plăcut  calmitatea, atitudinea  reţinută, ordonată a participanţilor de la mic la mare, fiecare parcă având ca grijă primordială crearea spaţiului  liber celor din apropiere.

      Am cunoscut oameni deosebiţi care au apreciat munca mea şi cu care am stabilit relaţii de colaborare pe termen lung. Consider că a fost a una dintre cele mai reuşite promovări de carte , mai ales prin contactele stabilite şi proiectele puse la cale . 

DSC06387

DSC06390Iată câteva imagini din timpul prezentării:DSC06396DSC06384DSC06398DSC06404

13 thoughts on “Eu şi cartea mea la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov

  • Mulţumesc mult Ervin şi ţie şi dragei Noemi. Imi este dor de postările tale cu acele minunate fotografii. Revino! Sunt convinsă că mulţi bloggeri ar fi bucuroşi să te reîntâlnească pe paginile blogului tău şi să poată comenta frumoasele imagini pe care cu atâta pasiune le imortalizezi şi ne dai iar posibilitatea de a descoperi splendoarea naturii!

  • Aceleaşi cuvinte pot să le spun şi eu cu mâna pe inimă despre tine ! Şi încă o dată îţi mulţumesc pentru prezenţa ta, cu atât mai mult cu cât efortul de a ajunge în Braşov a fost de natură să mă impresioneze: ştiu toţi ce condiţii meteo au fost sâmbătă, când chiar şi pentru braşoveni ieşirea la plimbare era o provocareIar Bucuria de a ne cunoaşte este reciprocă şi nu o dată ţi-am spus cât de mult te stimez pentru tot ceea ce faci în apărarea naturii.

 1. Draga mea Auraș, știi cât de mult am sperat să fiu alături de tine și poeziile tale la Brașov, dar evenimente neprevăzute m-au ținut mai aproape de fratele meu în zilele acestea… Asta nu mă împiedică să mă gândesc cu drag la copiii care s-au bucurat de fermecătoarele versuri, însoțite de ilustrații colorate și vesele, care au făcut deliciul publicului brașovean.
  Felicitări și la încă 10 cărți în 2014, toate de succes!
  Te îmbrățișez cu tot dragul!

  • Vor mai fi şi alte ocazii, important este să fim sănătoşi toţi. Îţi mulţumesc pentru urare, dar la modul în care se mişcă editurile este greu de prevăzut câte dintre scrierile mele vor vedea lumina tiparului. Cu drag.

 2. Aurora boreala româna, cum se zice în romgleza: yesss, you’ve made it! 🙂 adicatelea: bravo si felcitari pentru absolut si categoric meritata reusita literara, bazata din start pe talent si munca enorma… sanatate, inspiratie si tot înainte pe noua-ti poteca a succesului! amicale gânduri si cu-acelasi drag, Mélanie NB

  • Oooo!Melanie! Cât aş vrea să fiu o auroră boreală română, sau măcar o steluţă! Dar şi aşa, la scară mai mititică, mă bucur pentru aplauzele pe care le primesc de la micuţii mei ascultători. Cald şi prietenesc salut.

 3. Ooo, dar asta-i cea mai buna veste !!!
  Sincere felicitari stimata autoare !!! 🙂 🙂 🙂
  La cat mai multe CARTI si LANSARI tot asa de reusite ca si aceasta !
  Cu stima si respcet,
  Aliosa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.