SĂ PROTEJĂM NATURA

sa-protejam-pamantul-si-viata-1280x800 Imagine luată de aici:http://www.vistawallpapers.ro/sa-protejam-pamantul-si-viata-wallpapers.html

SĂ PROTEJĂM NATURA

Natura e tot ce ne-nconjoară.
Depinde de noi să nu dispară.
Dacă noi nu o vom proteja
Viaţa nu poate continua.

Cum oare am putea respira
Dacă aer curat n-am avea ?
Dar vegetaţia, fireşte,
Aerul mereu primeneşte.

De-aceea, fetiţe şi băieţi
Veniţi cu toţi ca să plantăm puieţi,
Fiindcă doar prin frunzele verzi
Pământul respiră. Să crezi!

Dar setea, cum ne-am potoli
Dacă ape pe Pământ nu ar fi?
Să le păstrăm deci curate
Nici nu e greu, oricine poate!

Trebuie doar să nu arunci
În apele mici sau adânci
Resturi sau alte murdării.
Şi spune aceasta şi altor copii!

22 thoughts on “SĂ PROTEJĂM NATURA

   • Ea este o MIUNISTA,adica in limbajul nostru „umanista”.Asadar nu manca chitaitoare ca sunt si ele suflete.Pestele e mai involuat,e de la Miaozeu special lasat pentru natia mateasca si servitorii lor!

    • Atunci îi voi aduce de ziua ei două şoricioace în chip de mâţişoare de onoare, că tot are ea pretenţii regale! Să înţeleg că i-ai făcut un acvariu maaaare în care înoată tot felul de peşti pe care îi pregăteşti pentru ea în funcţie de preferinţele zilnice? şi servitorii ei tot peşte mănâncă? Văleeeeu! Păi mai are iazul peşte în condiţiile acestea?

     • Ce acvariu?!!! Piscina la tine in curte!!!! Pai are amici multi, iar ea,cum stii,consuma energie la greu cu atatea manifestari supermiaofragilistice.

     • Darius, faci ce faci şi-mi stârneşti cascade de râs! Îmi şi imaginez o piscină în curte, plină cu peşti şi de jur împrejur tot felul de mâţe şi motani cu undiţe şi pălării de soare, pescuind de zor . Şi manifestările supermiaofragilistice… fără cuvinte, doar cu hohote de râs!

  • S-a intervenit atât de mult în echilibrul naurii, încât nu mă mai miră niciuna din catastrofele care se întâmplă. Mă întreb numai până unde poate merge prostia umană? Comportamentul unora este ca şi cum noi oamenii am fi cei care am creat natura şi neputem juca cum vrem cu ea! Cu cât se trag mai multe semnale de alarmă, cu atât vor fi mai mulţi care vor încerca să o protejeze, gândesc eu şi tare aş vrea să nu mă înşel fiindcă altfel, generaţiile următoare n-au decât să-şi caute altă planetă!

 1. Versuri superbe postate exact
  cand NATURA are cea mai mare nevoie de a fi protejata ! 🙂

  ” SA PROTEJAM NATURA”
  Ar trebui sa fie deviza
  In actuala campanie electorala
  A politicienilor ce vor puterea 🙂 🙂
  Imi plac postarile domniei voastre caci,
  se vor un INDEMN
  pentru binele tuturor !!! 🙂 🙂 🙂
  Cu respect,
  Aliosa.

  • Protejând natura, ne protejăm pe noi, deci nu naturii în facem favoarea , ci nouă, fiindcă natura poate trăi bine-mersi fără noi, pe când noi nu putem exista fără ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.