16 thoughts on “Măgăruşul încăpăţânat

 1. înteleapta broasca testoasa, stie ea ce stie… State face fițe doar ca sa-i dovedeasca lui Ion ca nu e „subaltern” ci coleg de munca :))
  Aurora draga, simpatice versuri, cu siguranta cei mici se vor amuza învatându-le pe de rost 🙂
  O saptamâna minunata îti doresc, draga mea.

  • Ha-ha! M-ai dat gata cu „subalternul” şi „colegul de muncă”! Da, poezia este uşor de memorat şi este dedicată copiilor micuţi.Şi ţie să-ţi meargă toate din plin! Cu drag.

 2. Minunată poezie pentru copii, care vor fi încântați de ea. Despre măgărușii încăpățânați se pot spune și lucruri bune (în afară că îi ajută pe oameni), sunt puternici și inteligenti și foarte afectuoși cu omul care știe să se poarte cu ei. Se pornesc greu pentru că au un simt de autoconsevare ridicat, probabil cugetă înainte, precum simpaticul măgăruș din poză. Cele bune și o seară plăcută !

 3. ce poezie draguta si usor de retinut… da, asa-i: toti magarusii sunt caposi si încapatânati… în franceza se zice: têtu(e) comme un âne/une mule… 🙂 sanatate si tone de inspiratie, Aurora boreala poetica! 🙂 cu drag, Mélanie NB

 4. 🙂 Oh, dar nea Ion a dat dovada de multa rabdare asteptand o ora si jumate! :)) La cata rabdare am as fi luat magarusul in brate si imi vedeam de drum!
  Excelente versuri!
  Zile fericite iti doresc, cu drag! Succese!

  • Petru, ai mare dreptate : măgăruşii cu patru picioare sunt pe cale de dispariţie şi locul lor este luat din ce în ce mai mult de măgarii cu două picioare!!!
   Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.