MULŢUMESC MELANIE !

DSC04865.resized DSC07399DSC07400 Un S.O.S. aruncat aruncat în blogosferă în vara anului 2012, mi-a adus nu numai medicamentul de care avea nevoie nepoţelul meu ci şi o prietenă minunată : Melanie http://myvirtualplayground.wordpress.com/ cu care am ţinut permanenet legătura şi pe care zilele acestea am putut să o îmbrăţişez şi să-i mulţumesc.
Cum e Melanie? Dacă îi veţi vizita blogul http://myvirtualplayground.wordpress.com/, veţi descoperi o pasionată a călătoriilor prin lume şi veţi observa cu surprindere că sunt puţine ariile geografice pe care să nu le fi vizitat. Vorbeşte perfect româna, engleza, franceza şi se descurcă destul de bine în alte câteva. De prisos să comentez câte lucruri aţi avea de învăţat din discuţiile cu Melanie, care este o adevărată enciclopedie. Dar Melanie nu face caz de toate astea, din contră, comportamentul ei este simplu, firesc, perfect natural şi continuu într-un tonus dătător de energie pozitivă. Veselă, optimistă sinceră, nespus de prietenoasă.
Melanie, mă iartă că te-am caracterizat – ce-i drept sumar fiindcă despre tine se poate scrie un roman!!!! – dar m-ai impresionat!
Am vizitat împreună Cheile Grădiştei şi peisajul nu a făcut decât să întregească frumuseţea întâlnirii noastre.
A fost mununat împreună de parcă ne-am fi cunoscut din totdeauna şi aştept cu nerăbdare să ne reîntâlnim!
Mulţumesc Melanie pentru tot !

11 thoughts on “MULŢUMESC MELANIE !

 1. Melanie și Aurora îndrăznesc să vă transmit îmbrățișările mele !!!!!!! Nu vă cunosc personal ci din blogosferă și am descoperit ceea ce doream să descopăr șii ceea ce mă „unge pe suflet „.

 2. Așa cum i-am scris și lui Melanie mi-a făcut o deosebită plăcere și bucurie să reîntâlnesc două prietene dragi, (cunoscute pe blogosfera wordpres-ului) împreună într-un peisaj minunat, așa cum am văzut în pozele de mai sus. Toate cele bune și un sfârșit de săptămână minunat, cu drag, Georgeta

 3. Draga mea draga – Aurora boreala româna, m-ai coplesit cu-acest post, încât un simplu „multumesc” (a)pare a fi banal si insuficient… n-am talentu’-ti literar, asa ca voi fi directa si „la obect”, fara „camuflari, fatade si disimulari virtuale”: întâlnirea noastra va fi fost concretizarea unei relatii amicale – începuta virtual cu un episod „stressant” pentru familia ta… în acesti aprox 2 ani jumate de schimburi de emailuri si convorbiri telefonice, ne-am descoperit afinitati reciproce diverse, cele mai profunde fiind afective, iar invitatia-ti generoasa mi le-a reconfirmat… înca o dovada ca afinitatile sufletesti nu se pot explica, descrie, ci exista si-atât.
  * * *
  iata-ma la sfârsitu’ celor 6 zile petrecute-n România si înainte de-a „zbura” spre casa mea cu o adânca bucurie-n plus: întâlnirea cu tine, draga „Berbecuta”… trecerea de la virtual la realitatea reala(sic!) va fi fost confirmarea intuitiei noastre comune: o prietenie sincera, dezinteresata, cu temelii solide, bazata pe încredere si respect reciproc, deci durabila, „sortita” sa dainuie, à la vie, à la mort… te îmbratisez cu drag si pe curând din Franta, patria-mi adoptiva… cu pretuire si-afectiune, Mélanie NB

  • Melanie, ceea ce am aşternut n-au fost cuvinte ci gânduri şi sentimente picurate cu stropi de suflet. Subscriu tuturor celor spuse de tine fiindcă folosind alte cuvinte mi-e teamă că ar putea suna artificial şi n-aş vrea să umbresc frumuseţea relaţiei care s-a cimentat între noi. O caldă îmbrăţişare virtuală care să ţină până când ne vom cuprinde din nou în real, fiindcă sunt sigură că vor mai fi alte şi alte întâlniri.
   Drum bun, zbor plăcut spre patria ta adoptivă şi să revii cât mai curând. Cu mare drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.