O lansare de carte reuşită

 

DSC07657Am avut emoţii. Emoţii mari fiindcă lansarea a fost  programată  în timpul săptămânii la o oră târzie şi am crezut că nu vor fi participanţi, dar m-am înşelat. Am avut o mulţime de prieteni dragi alături şi o mulţime de copii entuziaşti, frumoşi şi foarte atenţi şi implicanţi în eveniment.

DSC07742

 

Vă las să urmăriţi  aspecte  din timpul lansării,  filmate şi prezentate de TV. Olteniţa, eu  specificând doar că s-au vândut în jur de 200 de exemplare de carte, ceea ce este destul de bine pentru  o primă zihttp://radio-oltenita.ro/salonul-de-carte-gaudeamus-din-bucuresti-a-fost-gazda-lansarii-volumului-anotimpurile-o-carte-ptr-cei-mici-apartinand-dnei-aurora-georgescu-originara-din-com-chirnogi

DSC07698

Deşi era târziu, copiii au aşteptat răsfoind cărţile, să le dau autografe. Le mulţumesc şi-i îmbrăţişez pe toţi cu drag, cu acelaşi drag cu care scriu pentru ei.

DSC07751

38 thoughts on “O lansare de carte reuşită

  • Mulţumesc pentru urări. Cartea este aproape de mărimea formatului A4 doar că are formă pătrată şi nu dreptunghiulară. desenele acoperă toată pagina şi în interiorul lor sunt aşezate poezioarele scrise cu font roman, îngroşat când este scris titlul.

 1. Felicitări Aurora, tu scrii poezii minunate pentru cei mici, care se vor bucura! Te felicit, perseverența uite că dă roade, mai ales atunci când e susținută de talent scriitoricesc. Am văzut și pe facebook, apare și la editură, iar minunata Bianca Brad a așezat cele două lansări, a ta și domnului președinte Iohannis, între evenimentele zilei de la Gaudeamus, așa că mă bucur odată în plus. Și… ca să anticipăm un pic, urmează cartea noastră, colaborarea de azi toamnă, pe care o așteptăm atât noi, cât și cei (foarte) mici, în decembrie. Felicitări și … cu ochii pe cartea NOASTRĂ! 🙂

  • Ştiu că eşti alături de mine şi că te bucuri de succesul acestei cărţi fiindcă este un preludiu al evenimentului ce va face cunoscută cartea noastră de a căror desene m-am îndrăgostit şi abia aştept să le văd pe fila lucioasă de carte. Deja avem o solicitare de la Irina după cum ai văzut, doreşte ambele autografe pe aceeaşi carte. Cu mare drag îţi doresc un sfârşit de săptămână odihnitor !

 2. Bine ati ajuns acasa, Doamna Aurora ! 🙂
  ” O lansare de CARTE reusita ” la care regret enorm ca nu am putut participa ! „-(
  Multumim pentru frumoasele si reusitele imagini de la lansarea cartii ” ANOTIMPURILE ”
  cat si despre informatiile aduse la cunostinta noastra ! 🙂
  La cat mai multe CARTI pentru COPII si nu numai ! 🙂
  Va rog sa-mi permiteti sa postez un video drag COPIILOR si numai ! 🙂
  http://youtu.be/bXH-nFTYZlY
  Azi de ” Intrarea in biserica a Maicii Domnului ” ,
  o Zi BINECUVANTATA va doresc ! 🙂
  Cu stima si respect,
  Aliosa.

  • Onorată de felicitările unei politalentate cum eşti tu! Am fost tare, tare impresionată de numărul mare de participanţi. De fapt dacă ai avut răbdare să vezi tot filmuleţul, m-ai putut auzi când spuneam acest lucru. Fireşte că am fost bucuroasă, emoţionată, copleşită chiar, dar m-am simţit minunat şi mă simt datoare cu scrieri şi mai frumoase !

 3. bravo si felicitari, Rory! deci, intuitia-mi „legendara” s-a (re)adeverit…:-) am deschis „linku'”: vazut, auzit, placut… 🙂 arati splendid în negru+alb, combinatie clasica, rafinata si „chic”:”Personne n’est jeune après 50 ans, mais on peut être irrésistible à tout âge. Si une femme est mal habillée, on remarque sa robe, mais si elle est impeccablement vêtue, c’est elle que l’on remarque. Le luxe n’est pas le contraire de la pauvreté mais celui de la vulgarité.“(Coco Chanel)
  * * *
  mi-asum riscu’ de-a ma repeta: ma bucur enorm pentru tine, ca de-obicei… sper ca toti ai tai sunt mândri de tine, caci eu sunt bucuroasa si onorata de-a te fi cunoscut „pe viu”… 🙂 bonne continuation! munti de inspiratie si tot înainte, Berbecuto! cu pretuire si cu drag, Mélanie NB

  • Melanie mă copleşeşti de fiecare dată când vorbeşti despre mine şi scriitura mea. Iţi mulţumesc. Mi-ar fi plăcut să fii lângă mine în mod real, dar te-am simţit „patrulând” în eter şi insuflându-mi curaj.
   Sper să fie aşa precum spui tu, fiindcă mă voi strădui să nu dezamăgesc pe cei ce în seara şlansării m-au aplaudat, mi-au dăpruit buchete de flori şi m-au îmbrăţişat. Cu aceeaşi preţuire şi nespus drag îţi trimit gândurile mele!

 4. Dragă Dnă Aurora! Felicitări din suflet cu „botezul” cărții „ANOTIMPURILE”! Fiecare carte e o urmă lăsată pentru posteritate și pe lângă anterioarele două, ați făcut și de această dată una deosebită, interesantă, irepetabilă, or de ce ar radia ochișorii copiilor, care vă înconjoară și ar trăda atâta interes privirile absorbite ale adulților, prezenți la lansare. Cuprinsă de regrete că nu am putut savura lansarea în toată splendoarea, VĂ urez inspirație rodnică, sănătate de cremene și timp destul, pentru a sluji cu dăruire neamului, educând prin scrierile splendide noi și noi generații. Cu admirație, vă îmbrățișez! P.S! Aștept cu mare nerăbdare întâlnirea cu Dstră!

 5. Calde felicitări pentru reușita lansare a cărții ”Anotimpurile” și mă bucur pentru copiii care vor citi cartea (deja am văzut în parte la lansare pe micuți bucuroși și plini de energie). Vă doresc în continuare mult succes, inspirație, materializate în bucurii pentru copii și cei mari după cum am auzit și la lansarea cărții. Toate cele bune și o duminică excelentă !

  • Este emoţionant să-ţi lansezi cartea şi la fel de emoţionant să primeşti felicitări şi urări de continuitate cu succes, dar în acelaşi timp simţi cum toate acestea devin responsabilitate şi motivare. Mulţumesc mult dragă Georgeta.

 6. Sărut mâna, doamna Aurora şi felicitări şi pentru această nouă lansare de carte! Ce mult ne-ar fi plăcut să fim acolo, alături de dumneavoastră, dar avem încredere că vom reuşi până la urmă!
  A fost o atmosferă foarte frumoasă, precum se vede din fotografii.
  Vă dorim cu toţi numai bine, multă sănătate şi multe realizări frumoase în continuare.
  O duminică frumoasă, alături de cei dragi! 🙂

 7. Sincere Felicitari!!!!!!
  Mrau-miau !!!!(traducere in limba pisiceasca,atentie r-ul cu accent pronuntat in forta)de la Andaluza si Serafim!!!

  Multa inspiratie si spor in toate!

  • Oooo! Ce surpriză plăcută! Am intrat pe linckul dat şi am citit. Am fost impresionată, dar cel mai mult mi-a plăcut felul în care fetiţa ei a citit poezia mea. M-a dat gata! Mulţumesc mult că m-ai atenţionat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.