31 thoughts on “LA MULŢI ANI 2015 !

 1. La multi ani cu sanatate!!!
  O aleasa cantare in gama „miau major” de la Luza , Serafim si gasca lor de prieteni de la Sucevita(Albisoara,Tita,Pestritila,Misu,Negresa si Tomita)
  Pe langa ei, sper sa ma aud si eu ceva,ca ei,stii tu, au o cantare miaozeiasca in ritm andaluzian foooarte… sonor!!!

  ps:Spera sa se lase cu recompense pe masura!

  • Darius, mulţumesc muuuuult pentru vizită şi urări! La mulţi ani cu sănătate şi dorinţe aliniate toate să se împlinească!
   Problema este că aţi venit cam mulţi urători şi de unde atâta somon recompensă, fiindcă Andaluza şi gaşca ei miaunistă numai aşa ceva pofteşte! A venit Serafim cu uratul şi i-am dat covrig, dar mi l-a refuzat pe motiv că-i dă Luza cu el în cap dacă îl duce şi că dacă nu îi dau somon, nu-l crede mironosiţa că şi-a îndeplinit misiunea de colindător!!! Cât priveşte colinda grupului lor compact, a fost atât de sonoră încât trei batalioane de şobolani au fost înrolaţi în regim de urgenţă ca să poată face faţă invaziei de pisici pe care le-a sugerat-o vocaliza miorlăito-urlătoare! Mai multă educaţie nu le strică nici Andaluzei şi nici chiar angelicului Serafim.

   • O nu,Luza s-a facut mata cuminte sa stii,a descoperit prietenia adevarata la Sucevita,mate pe care din usoare si prostavane nu le mai scoatea ,au devenit acum cele mai de treaba si remarcabile mate din viata ei. Le adora chiar,desi parea ultimul lucru cu putinta posibil!
    Mari minuni se intamplara acolo la Sucevita!
    Serafim e foooarte multumit…si fericit!

     • Chiar vrei sa stii?…povestea poate continua!
      Dar pana la final e zapaceala mare,ca na, Luza nu se incurca,prin foc si para i-a trecut pe toti!
      Dar si ce final…neasteptat!

     • Cum să nu vreau să ştiu?! Şi presupun că este zăpăceală mare, că dacă stau să mă gândesc la cât de arţăgoasă era Luza şi la ce suplicii o supusese pe biata Albişoara pe care o gelozea şi cum îl înebunise pe Serafim, chiar nu-mi pot imagina ce a putut să o transforme , că doar nu o fi o a doua Katarină a lui Shakespeare ? Aştept cu nerăbdare în măsura în care timpul îţi permite. Şi dacă nu ştii unde ai rămas cu povestirea, îţi pot trimite eu, numai să-mi spui!

 2. La mulți ani frumoși și sănătoși, Aurora! Să-ți fie anul plin de bucurii, de realizări și dorințe împlinite! Să rămâi același suflet frumos, plin de povești și veșnic tânăr!

 3. Sa stii ca am sa-ti scriu continuarea. Este in mintea mea,dar fara o consoarta in asemenea povestiri ,care sa si impartaseasca imaginatia mea,chiar nu pot sa o continui,adica sa o pun negru pe alb!
  Parca, zic eu,,,ar fi pacat,sa nu se deruleze pana la final.E adevarat,in limita timpului meu liber.
  Deocamdata cam stagnez…in multe!
  Vreau sa o finalizez,Andaluza vrea lucrul asta…eu asa cred!

 4. La mulţi ani fericiţi, doamna Aurora!
  Multă sănătate, pace şi linişte şi numai bucurii în Anul nou pe care l-am început, dumneavoastră şi la toată familia!
  Şi…. să ne mai încântaţi cu multe poezii şi cărţi pentru micuţi! 🙂

  • la mulţi ani Alex, ţie şi familiei tale. Sara să crească mare şi sănătoasă că isteaţă şi frumoasă se vede cât de colo că este cât să mai dea şi altora! Cât priveşte viitoarele mele cărţi… sănătoşi să fim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.