DOUĂ LANSARI DE CARTE LA BOOKFEST 2015

       Dacă iubiţi cartea pentru copii, vă invit SÂMBĂTĂ 23 mai  ÎNCEPÂND CU ORA 11 LA SALONUL INTERNATIONAL DE CARTE  BOOKFEST   găzduit la ROMEXPO  BUCUREŞTI   unde  voi avea două lansări de carte:

– Între 0rele 11,oo – 12,oo   voi avea lansarea cărţii „CELE MAI FRUMOASE POEZII ILUSTRATE DE TONY WOLF” cu poezii scrise de mine, carte editată de EDITURA LITERA
Lansarea acestei cărţi va avea loc pe SCENA AGORA , PAVILIONUL C 4 din cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO

-Intre orele 12,00 – 13,00 voi avea lansarea cărţii „POEZIOARE MICI-MICI” cu poezii scrise de mine şi ilustrate de MIRELA PETE.
Lansarea acestei cărţi se va desfăşura la standul Editurii Litera Pavilionul C 2 din cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO.
afiş poezioare

litera afiş

Vă  AŞTEPT  CU  MULT  DRAG  !

 

12 thoughts on “DOUĂ LANSARI DE CARTE LA BOOKFEST 2015

  1. Îi așteptăm onorate pe iubitorii de carte pentru copii! Mă bucură nu doar colaborarea cu tine și editura Adenium, ci și de alăturarea cu ilustrul meu coleg Tony Wolf, acest mare octogenar care timp de peste 65 de ani a ilustrat cărți pentru copii, cu talent și dăruire.
    Cartea noastră este un exemplu de suflet pus în vers și imagine, în rimă și desen, în formă și culoare. Eu o suspectez a fi cea mai frumoasă din palmaresul tău de până acum, și cea mai reușită din cele scoase de mine în colaborare (se știe că am lansat și cărți scrise și ilustrate de mine, nu doar ilustrate, de aceea am specificat). Oricum, Poezioare mici-mici este un the best al Bookfest-ului în materie de carte pentru copii mici-mici, având convingerea că va fi cea mai căutată și iubită de micuții iubitori de vers și ilustrații cu puișori, câini, pisici, boboci de rață, o lume a copilăriei de care nimeni , niciodată nu se poate despărți. De aceea cartea e vie, iar lansarea are un motiv de mândrie oferind-o celor mici.
    Să fie într-un ceas bun! Îi așteptăm pe bucureșteni, și nu numai, la lansare! 🙂

    • După un comentariu atât de amplu şi o invitaţie atât de ademenitoare, nu pot decât să subscriu invitaţiei făcută iubitorilor de carte de a fi prezenţi la lansarea „Poezioarelor mici-mici”. Este o carte pe care ca şi Mirela o iubesc mult, atât pentru versurile ei scurte, dar esenţe de idei, cât şi pentru minunatele ilustraţii. Poate părea paradoxal, dar scrierea unor poezioare atât de mici este mault mai dificilă decât scrierea unei poezii de mare întindere, pentru că ea trebuie să ajungă la sufletul copilului, trebuie să o înţeleagă, să o accepte şi să o iubească. Iar când versul are alături un desen inspirat şi frumos prezentat, exprimând exact ideea autorului, atunci percepţia copilului este mult stimulată ! Tocmai prin aceasta este deosebită cartea noastră. A fost întradevăr o colaborare inspirată care a adus satifacţia unei reuşite. Mulţumesc Mirela. Spun şi eu la fel ca tine : să fie într-un ceas bun!

  2. Felicitări și urări de mult noroc în special pentru botezul cărților din 23 mai 2015 și la general pentru tot ce faceți de dragul Frumosului Românesc! Sufletește voi fi alături cu cele mai alese mesaje… Succese și toată admirația! Maria BOTNARU, Chișinău, Basarabia

  3. @”Vă AŞTEPT CU MULT DRAG!” – multumesc, da’ astept sa-mi trimiti jetu’-ti privat, dupa ce ti-am zarit proprietatea-ti din Minorca… 😉 eh, oricum sâmbata-viitoare ma voi gândi la tine… bon courage et bonne chance, chère Aurore baléare! 🙂
    * * *

    • Eheeee! Şi nu le ştii pe toate! Până şi aurorele boreale fac parte din patrimoniuş meu!! Indiferent de culoare, toate borealelel îmi poartă numele!! Mulţumesc mult pentru urări! Chiar am mare, mare nevoie de amândouă : şi noroc şi curaj!!!

      • Aurora baleara si boreala, am luat nota, asa ca: tot înainte pe baricadele vietii si-ale lansarii literare! 🙂 cum zic ai mei compatrioti:”à la guerre, comme à la guerre!” – adicatelea: cu mijloacele-ti personale, fara teama si fara ezitari! va fi o sarbatoare literara si ma voi bucura de succesu’ tau, ca de-obicei… 🙂 stii cuvântu’ lu’ Cambronne – sinonim de „bafta”: m*rde! 😀

        • Am ajuns târziu astă seară în faţa calculatorului, motiv pentru care răspund cu întârziere. Mulţumesc mult de tot. Chiar am nevoie de curaj fiindcă emoţiile sunt mari. Confruntarea cu cei mici este dificilă: ei nu ştiu să fie „diplomaţi”: le place sau nu! Cască şi vorbesc între ei, sau sunt atenţi şi râd cu toată fiinţa !Reacţiile lor cpnstuie barometrul succesului! Incă o dată, mulţumesc.

  4. Pingback: Bookfest 2015 « Daurel's Blog

  5. Vă felicităm din inimă, doamna Aurora, pentru această nouă lansare de carte. Chiar dacă n-am reuşit să ajungem la lansare nici de astă dată, ne bucurăm din suflet pentru tot ceea ce faceţi, atât de frumos, pentru cei mai mici cititori. Într-o vreme când copiii nu mai sunt atât de mult atraşi de cărţi şi de citit, este minunat că dvs le oferiţi ceva atât de frumos, care nu poate să-i lase indiferenţi. Căci dacă prind drag de carte la o vârstă mică, vor căuta bucuria lecturii şi mai târziu.
    Vă dorim cu mult drag numai bine şi succes în continuare, în această frumoasă misiune! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.