ESTE TIMPUL SĂ REVIN IN BLOGOSFERĂ

După o pauză destul de lungă, iată-mă din nou în faţa panoului de control,  bucuroasă  că mă întorc în blogosfera de care mi-a fost dor,  dar şi emoţionată ca o şcolăriţă, întrebându-mă cât timp  va trebui să treacă până când mă vor redescoperi vechii mei cititori .  Am revenit şi nu oricum, ci prezentându-mi  noua mea carte tipărită la Editura ADENIUM:

IARNA CU MOŞ CRĂCIUN ale cărei coperţi vi le prezint mai jos:

Aurora Georgescu-coperta (1)

De ce „IARNA CU MOŞ CRĂCIUN”  ? A fost un impuls în momentul  în care am văzut într-o vitrină un Moş Crăciun aşa cum mi-l imaginasem când eram de-o şchioapă şi  spun cu mâna pe inimă că în tot ce am scris în această carte ideile s-au ordonat de la sine în strofe şi-au curs pe hârtie asemeni unor cascade, fiindcă da, Moş Crăciun aprinde imaginaţia şi crează larguri să poţi zbura oriunde gândul te duce. Dar oare, îmi poate spune cineva că nu s-a lăsat prins  de  acea magie ce pluteşte  peste tot în timpul sărbătorilor de iarnă, sau că nu s-a gândit măcar o clipă că totuşi Moş Crăciun v-a veni cu un dar ? Sunt sigură că nu! Şi -apoi, acest Moş Crăciun  parcă mai bătrân decât timpul, venind de veacuri , negreşit an de an ,  îmbrăcat cu acelaşi caftan roşu, mereu vesel, generos şi plin de iubire,  este întruchiparea bunătăţii, a bucuriei de a dărui, a speranţei,  a iubirii şi  altuismului.  Mi s-a părut firesc ca Moşul care ne aduce zâmbetul pe chip, să fie personajul principal al acestei cărţi  în care bunătatea,  optimismul şi  bucuria devin molipsitoare!

Cartea este editată de Editura ADENIUM din Iaşi şi îi voi face lansarea  la Târgul Internaţional de carte Gaudeamus  ce se va desfăşura în perioada 18 -22 noiembrie a.c. la ROMEXPO Bucureşti.  Voi reveni cu amânunte .

 

22 thoughts on “ESTE TIMPUL SĂ REVIN IN BLOGOSFERĂ

 1. Felicitări din suflet! Ce frumos ai revenit, dragă soro! Îmi spunea inima, că nu pierzi atâta bunătate de timp și vreau să constat că lunga așteptare, la care ne-ai condamnat, s-a meritat îndurată! O nouă carte extraordinară, în care ți-ai zidit un vis din copilărie, este un prilej pentru a te îmbrățișa și a-ți dori un izvor nesecat de inspirație în continuare! Aștept cu o neastâmpărată, copilărească răbdare să-i „gust” conținutul. Cu toată admirația, Maria Botnaru, Basarabia

  • Mulţumesc mult draga mea Maria. Aştept momentul în care îmi vei spune : vin acasă în Romania!!! Te aştept cu autograful scris pentru comoara ta de nepoţel! Cu aceeaşi sinceră admiraţie pentru toate minunatele tale creaţii literare!

 2. Bine ati revenit stimata doamna Aurora ! 🙂
  Sincer, imi era dor de postarile dumneavoastra ! 🙂
  Am inteles ca in perioada 18-22 nov.a.c. veti avea la ROMEXPO Bucuresti, o noua lansare de carte ! 🙂
  Ar fi o mare bucurie si onoare pentru mine sa particip la acest fericit eveniment dar pentru asta,
  as vrea sa stiu exact si din timp, ziua ,ora si locul …………
  As avea astfel ocazia sa mai public inca un articol intitulat
  ” Lansare de carte ”
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/10/
  O duminica placuta intregii familii, din inima va doresc ! 🙂
  Cu stima si respect,
  Aliosa.

 3. Bine ati revenit! Felicitari pentru noua carte, o voi cauta si eu la targ. Anul acesta as vrea sa ma axez in articolul meu cu noutatile numai pe carti de iarna si Craciun. Sa vedem daca gasesc la targ ceea ce imi trebuie 🙂

  • Laura, sper să ne întâlnim. Işi mulţumesc pentru urare, Cât priveşte cartea, ţi-o ofer eu dacă vii la lansare sâmbătă la ora 11 la „sala de lectură pentru copii Ion Creangă” din pavilionul central al Târgului Gaudeamus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.