BUN VENIT AN NOU 2016

2016 blog            An nou fericit
     2015… a fost şi a trecut. Am întâmpinat Noul An 2016 cu bucurie şi speranţa că va fi mai bun decât cel pe care l-a lăsat în urma sa. Nu pot spune că tot timpul a curs doar lapte şi miere, dar fiecare zi a fost frumoasă in felul ei, mai ales gândind că zilele trăite de noi sunt daruri pe care ni le face Divinitatea, daruri pentru care să  fim bucuroşi că ne-am numărat printre norocoşii care le-au primit. Cu bune şi rele.Nu se poate ca totul să fie  perect. Pentru mine,  cel puţin din punct de vedere literar, a fost un an bun în care mi-au apărut trei cărţi noi:
  – Iarna cu Moş Crăciun, editată la Editura ADENIUM. O carte care a fost atât de bine primită de micuţii cititori,  încît întreaga ediţie a fost epuizată în numai trei săptămâni de la apariţie.
 – Poezii mici-mici  – Editura ADENIUM , carte ale cărei mici poezioare sunt adresate copiilor ce abia încep să desluşească tainele vieţii.
– Cele mai frumoase poezii ilustrate de Tony Wolf – Ed. LITERA. Cartea aceasta am considerat-o o adevărată provocare pentru mine fiindcă am fost nevoită să compun poeziile într-un timp relativ scurt (doar o lună pentru 54 de poezii) având temă impusă de ilustraţiile aparţinând celebrului Tony Wolf, într-un spaţiu strict stabilit, ceea ce mi-a impus şi numărul versurilor  . Dar… m-am descurcat şi conform statisticilor organizatorilor Târgului de carte „Gaudeamus” cartea a fost pe primul loc în topul celor mai bine vândute cărţi de literatură pentru copii.
         Au fost lansări de carte  frumoase cu participare largă: familia mea,  prieteni, cunoştinţe şi mulţi necunoscuţi care m-au înconjurat cu multă căldură şi m-au determinat  să mă simt specială . Le sunt recunoscătoare, le mulţumesc  şi-mi doresc să le pot prilujui noi întâlniri în acelaşi cadru, cu noi  cărţi. Este ceea ce îmi propun pentru anul 2016. Şi dacă voi reuşi să adaug patru titluri noi, voi fi fericită.
          Anul 2015 a fost anul în care am cunoscut personalităţi de excepţie din diferite domenii, anul în care mi-am cimentat prietenii care mă onorează şi pe care mă voi strădui să le păstrez şi să nu dezamăgesc.
     Anul 2016 fireşte că mi-l doresc mai bun decât cel care a trecut, mai bogat în evenimente frumoase  care să aducă bucurie. In rest, îmi doresc mai mult decât orice:   sănătate, sănătate şi iar sănătate!

          Pentru cei ce-mi vor vizita blogul le urez să simtă bucuria reîntoarcerii în lumea copilăriei, înţelepciunea de a spara binele de rău şi de a alege întotdeauna calea ce le aduce pacea în  suflet, împăcarea cu sine, puterea de a ierta şi iubi, voinţa de a vedea întotdeauna partea plină a paharului, să aibă convingerea că viaţa este frumoasă şi merită trăită şi neapărat să nu uite să zâmbească!
          La mulţi ani frumoşi cu sănătate şi iubire tutror!

17 thoughts on “BUN VENIT AN NOU 2016

    • Mulţumesc mult Petru. Eşti întotdeauna prezent atunci când apare (destul de rar) câte ceva pe blogul meu şi-ţi sunt recunoscătoare pentru timpul pe care mi-l dăruieşti. La mulţi ani şi fie-ţi toate visele împlinite.

  1. La mulți ani, dragă Aurora, dragă soră, care mi-ai înțeles cuvântul și mi-ai servit drept un model de înțelepciune și sârguință în tot ce faci. Cu atâta sinceritate ai uns fiecare ideie însăilată în acest articol, încât mi s-a părut că l-ai scris special pentru sufletul meu. M-am pătruns de urările adresate, cu convingerea și speranța într-un an pașnic, îmbelșugat și principalul, cum ai subliniat, încărcat cu sănătate, cu vise noi, realizabile, cu plinul sufletesc, fără de care nu e viață pe pământ. Pe pragul acestui an nou, 2016, îți mulțumesc pentru norocul de-a ne cunoaște și îți urez: „Cu Dumnezeu înalnte spre realizări peste așteptări!” Cu respect și admirație, Maria Botnaru, Basarabia

    • La mulţi ani draga mea Maria. De fiecare dată reuşeşti să mă impresionezi prin frumuseţea gândurilor şi a sentimentelor pentru mine. Şi eu mă consider norocoasă că internetul ne-a dat posibilitatea să ne cunoaştem . Gândim la fel şi ne înţelegem versul şi mesajul. Rezonăm în idei şi în principii. Aceeaşi admiraţie o am şi eu pentru talentul şi forţa versului pe care-l dăruieşti lumii. Sper ca anul 2016 să ne dea posibilitatea de a ne întâlni. Aştept cu drag clipa în care ne vom privi în ochi şi ne vom îmbrăţişa.

  2. La Multi Ani cu sanatate,
    sa va dea Domnul tot ce doriti,
    zile senine si fericite
    multi ani sa traiti
    sa scoateti CARTI multe
    pentru copii si parinti !!! 🙂 🙂 🙂
    Cu stima,
    Aliosa.

  3. Aurora, constat cu bucurie că ai reluat scrisul pe blog! Mă bucur mult și redevin cititoarea fidelă a delicioaselor poezii pentru copii. Îți doresc multe succese și în anul acesta, mai multe și mai frumoase decât în anul ce a trecut.

    Îți doresc un an bun, cu sănătate, inspirație și putere de muncă!

    • Iţi mulţumesc Zina şi mă bucur că încă ai răbdarea de a citi „copilăriile mele”. Citind atîâtea recenzii, rezumate şi povestiri pe care nici nu-mi dau seama când reuşeşti un să le scrii, îmi dau seama că eşti un cititor foarte avizat şi orice comentariu al tău este importa pentru mine. Iţi mulţumesc pentru urări şi-ţi doresc multă sănătate şi un An Nou aşa cum îl doreşti să fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.