… şi a mai fost o lansare! Primul loc în topul vânzărilor de carte pentru copii!

DSC06089

Imagine din timpul lansării : copiii  (şi nu numai!)  cuceriţi total de fermecul Biancăi Brad , căreia îi  mulţumesc pentru atmosfera minunată pe care a creat-o .

…. da, a mai fost o lansare . Reuşită, atât de reuşită încât aş fi preferat să las imaginile să vorbească, dar nu mi-au parvenit încă toate fotografiile. Voi posta şi aici totuşi câteva iamgini , dar vă las şi un linc al Editurii LITERA https://www.facebook.com/Litera.ro  unde veţi găsi  fotografii din timpul lansării,   iar despre cum a fost primită această carte de către cititori vă las un alt linc :http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-16067131-peste-130-000-vizitatori-fost-prezenti-targul-carte-gaudeamus.htm  şi dacă aveţi răbdare să cititi tot, veţi găsi spre final această frază pe care eu am luat-o cu copy-paste : ” In ceea ce priveste topul cartilor pentru copii, pe primul loc se situeaza ‘Poezii pentru cei mici’ de Aurora Georgescu” (este vorba despre un top al vânzărilor).

      Un foarte drag prieten, Adrian Voicu  prezent la târg a făcut un bilanţ al lansărilor de carte  scrise de prietenii săi, pe care l-a prezentat într-o postare inspirat intitulată „Toamna se numără lansările )  şi unde veţi putea citi  şi  filmul lansării cărţii mele, văzut din afară, ceea ce este mult mai obiectiv decât aş putea să redau eu. (Mulţumesc încă o dată Adi!)

Imaginile promise:

Aura-1-e1385312552290

Inainte de începere, eu  tot emoţionată  având  alături pe  talentatul ilustrator Şerban Andreescu şi reprezentantele editurii LITERA    redactor Mihaela Moroşanu şi Georgiana Sandu , aşteptând să ni se alăture Bianca Brad şi Alina Nicolae-Pertea  cea care mi-a editat prima carte şi căreia îi aduc mulţumiri pentru emoţionanta prezentare pe care mi-a făcut-o. _MG_3827 (1)

Alături de diafana Bianca Brad, invitata noastră specială.

1461450_10153488950480464_815094456_n

Actriţa Gabriela Ioniţă şi copiii de la Şcoala de teatru Corifeu    interpretând un colaj alcătuit din poeziile mele.  Mulţimiri Gabriela, copiii au fost minunaţi!

1463225_10153488949965464_1841717012_nDoamna înv. Mariana Ungureanu şi un grup de elevi ai clasei sale  au reuşit să culeagă ropote de aplauze  pentru frumuseţea interpăretării unor  cântece pe versurile mele . Mulţumiri copiilor şi doamnei învăţătoare!

1458421_10153488952140464_174137300_n„…Tigrişor, nu vrei un os?
-Ba îl vreau, că vine tata
Şi-o să fie masa gata!” Cele două personaje  dragi mie ( din poezia „Un căţel micuţ isteţ”)  cărora cei doi actori păpuşari Petronela şi Vlad Tănase le-au dat viaţă spre  hazul copiilor (între 4 şi 75 de ani) prezenţi la lansare.

1474413_10153488952725464_41551707_nCopiii în dialog cu ariciul -unul dintre  personajele mele- care a prins viaţă în mâinile talentatei Petronela Tănase .

1456078_10153488953500464_270763855_nŞi bineânţeles că nu putea să lipsească motanul prezent în multe din poeziile mele.DSC06093  Simt că plutesc  privind  numărul impresionant de participanţi care au reuşit  să blocheze trecerea în zona standului LITERA  şi mulţumesc tuturor celor care într-un fel sau altul au contribuit la împlinirea unui vis, acela de a dărui copiilor  stropi de sufletul meu  în  poezii pe care să le  îndrăgească!

Am reuşit: cartea mea este pe primul loc in topul vânzărilor de carte pentru copii la această ediţie Gaudeamus!

36 thoughts on “… şi a mai fost o lansare! Primul loc în topul vânzărilor de carte pentru copii!

 1. Pingback: Neliniştitu' » Post Topic » Toamna se numără lansările

 2. Pingback: Toamna se numără lansările | Adrian Voicu

   • Felicitări, dragă Auraș, ești o vedetă între vedete! Și copiii sunt beneficiarii principali. Lansarea aceasta este o adevărate cinste pentru superbele tale poezii, iar faptul că e locul I în top nu mă miră, mă așteptam. Aș fi venit cu drag la București, de când aștept asta, dar, după cum știi, am avut oaspeți din Belgia și n-am putut să îi las așa.Oricum, cartea e superbă, te felicit încă odată și să ai aceeași inspirație mereu, ca să-i bucuri pe cei din jurul tău. Sunt foarte mândră că sunt prietena ta, dragă Auraș! 🙂

    • Ei, nici chiar vedetă. Mai este până acolo cale destul de lungă, dar … poate fi un reper! Am sperat că vii şi m-am tot uitat, dar … n-a fost spă fie. Vor mai fi ocazii cu siguranţă şi atunci vei veni şi cu Enya fiindcă abia aştept să cunosc această domnişoare atât de talentată şi frumoasă. Cu mare drag.

 3. Felicitari, doamna Aurora! A fost o adevarata sarbatoare inchinata celor mici. Ne pare rau ca n-am reusit sa ajungem, dar speram ca vom reusi data viitoare. Pana atunci si Sara va mai creste si va putea invata frumoasele dvs poezii.
  Va dorim multa sanatate si inspiratie pentru noi carti pentru cei mici. 🙂

 4. yesss! 🙂 Bravo si felicitari Aurora draga… ma bucur enorm pentru tine, stii c-am avut deplina încredere-n talentu’ tau de care nu m-am îndoit o secunda! SPER ca toti ai tai sunt mândri de reusita ta pe care-o meriti 100%, caci talent + munca = succes anticipat! 🙂 Sanatate si tot înainte cu stropii-ti de suflet!<3 Cu drag, Mélanie

  • Aşa este! Ai dreptate, plutesc şi sunt fericită că în pofida celor care au privit cu reticenţă, indulgenţă, iar unii chiar cu scepticism şi zâmbet ironic strădania mea de a scrie chiar şi numai noaptea, ca să nu neglijez activităţile „practice”, am reuşit să demonstrez că totuşi nu am scris pentru a avea pe ce să se pună praful în librării , ci am scris cu sufletul pentru sufletele micuţilor şi ei m-au răsplătit cumpărând şi ducându-mă pe primul loc in topul vânzărilor de carte pentru copii la Gaudeamus. Şi când cineva, important pentru mine mi-a spus „Sunt mândru cu tine” a fost ca şi cum aş fi primit premiul Nobel pentru literatură! Şi da, plutesc şi crede-mă că la 64 de ani, acest gen de plutire este sublim.

 5. Pingback: John Brett (8 decembrie 1831-1902), pictor englez | my heart to your heart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.