Blogroll

11 thoughts on “Blogroll

  • Cum să mă deranjeze? Răspund cu întârziere fiindcă am fost plecată de acasă şi nu am avut laptopul cu mine. Chiar îţi mulţumesc pentru atenţionare. Acum este foarte târziu, dar mâine am să corectez.

 1. Cu respect,

  Am citit cateva din poeziile dvs. si mi-au placut. Am ales 2 de iarna pe care le-as inregistra audio cu permisiunea dvs pentru un „Peisaj de iarna”.
  Este vorba despre – CE CIUDAT ! – IARNĂ GREA . E un colaj de poezii de iarna (printre Labis, Alecsandri…) pe care ma bucur sa le pun intr-un buchet de flori de gheata..

  Cu respect,
  Claudiu L.

  • Mă bucur că vă plac poeziile mele. V-am răspuns amplu printr-un mail la adresa care mi-a apărut odată cu numele dumneavoastră. Mult succes înregistrărilor dumneavoastră!

 2. Buna ziua,

  mama implineste 90 de ani pe 12.03 si dorim sa ii facem o poezie, pe care sa o recitam
  la masa pe care o organizam de ziua ei, cu familia si prietenii apropiati.
  As dori sa stam de vorba sa va povestesc despre mama.

  Astept raspuns

  Va doresc o zi frumoasa

  Ioana Pusca

  0761 703052

 3. Buna ziua, stimata doamna! Va felicit pentru tot ceea ce faceti!
  Unde as putea sa gasesc si eu monologul lui RASFATEL? Copillul meu l-a auzit la o activitate si tare mult si-ar dori sa-l prezinte, insa din pacate nu am reusit dau de el.
  Va doresc multa sanatate si putere de munca!
  Cu respect!
  M. B.

 4. Bună ziua. Foarte frumoase poeziile dvs. Sunt compozitor si m-am gandit sa trec versurile pe muzica mea. Muzica noua pentru copii. V-am lasat un mesaj si pe pagina de facebook. Astept sa ma contactati. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.