27 thoughts on “Am împlinit 12 zile!

 1. Si ca sa ma alatur, tarziu, corului de urari, sunt sigur ca acest frumos pui de om, indrumat de o asemenea bunica, va ajunge un om frumos. Sa fie sanatos, sa aiba parte de cat mai mult bine, sa va ofere tuturor care ii sunteti in preajma multe bucurii si clipe frumoase.

 2. La multi ani cu multa, multa fericire!
  Cat de dulce e, frumos si neasemuit! 😛
  O sa-ti umple zilele cu zambetul lui jucaus, o sa iti umple viata cu ganguritul suav si o sa te faca cea mai fericita bunica din lume!
  Sa traiesti, pui de om si sa fii fericit! Sa traiasca si parintii!
  Aurora, multumesc pentru mesaje, deja mi-e mult mai bine , dar stii…totul e bine cand se termina cu bine! Sanatate sa fie, pentru noi si cei dragi noua! Si multumesc frumos de vizita si comentariu.
  O zi fermecatoare! 🙂

  • A fost şi David aşa mic? Mare noroc a avut că nu l-ai mâncat. Noapteaiguanei, cred că tu şi când dormi gândeşti la David! Îl iubeşti atât de mult încât am impresia că îl vezi multiplicat în toţi copiii din lume! Mă impresionezi!

 3. Un.. hai sa nu il numesc sfat… numeste-l tu cum vrei. Eu i-am facut lui David in fiecare luna, de ziua lui, cate doua fotografii: una in baie si una imbracat, din fata. Am numit „albumul” „Asa am crescut eu”. Va fi uimitor, mai tarziu, sa ii vezi „evolutia”. Tu mai poti adauga si cate o pezioara. Iti va multumi mai tarziu, te asigur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.