19 thoughts on “Mihai-Mădălin în momentul botezului

 1. Felicitări, să fie într-un ceas bun! Să fie sănătos, frumos şi la portofel gros.
  Mă bucur ca preotul a stiut cum sa ia copilul şi nu l-a tinut de git si de gura sa nu poata respira. Am vzt cazuri nefericite si anul acesta chiar o tragedie s-a intimplat din cauza modului in care preotul a imbaiat bebelusul.
  Eu de altfel cred in Dumnezeu, dar nu in preoti.

  • Inexprimabil, mulţumesc ! Ai dreptate, în timp am învăţat şi eu că multe, foarte multe se cumpăra. dar din cand in când mai ţi se şi dăruieşte câte ceva. Uite, spre exemplu… nu ştiu de ce am eu ciudata plăcuta senzatie că cineva tocmai mi-a dăruit prietenia sa !

  • Ricipogonici, nici nu-ţi imaginezi cît de mult mă bucură vizita ta. Nici o apreciere din lume nu valorează căt starea de încântare a unui copil care îmi ascultă o poezioară. Nu aveţi de ce-mi mulţumi, eu vă mulţumesc că mă citiţi: eu scriu pentru şi de dragul copiilor. Vă aştept cu drag , oricând, printre stropii mei de suflet.
   Ti-am vizitat blogul şi am fost impresionată.

 2. Draga Aurora, sa-ti traiasca frumosul si zdravanul nepotel! Sa aiba parte de o viata lunga si frumoasa, plina de impliniri! Sa traiasca si bunica, ce il iubeste atat de mult1 Multa, multa sanatate!

 3. Si asa a trecut si acest eveniment major din viata micutului caruia ii acorzi, se vede, o mare parte a sufletului tau. Si o merita, numai pentru ca te face atat de fericita si de mandra! Sa aiba parte numai de bine!

 4. Unul dintre cele mai minunate momente din viaţa părinţilor şi a bunicilor şi a tuturor cunoscuţilor. Va afla şi el ce bine a fost din fotografii, din povestiri şi din poeziile bunicii, care, sunt sigură, a „imortalizat” pe-o coală nou-nouţă momentul de neuitat!
  Să vă trăiască, să îi dea Dumnezeu mută sănătate, noroc şi o soartă buna!

  • Noapteaiguanei, mereu o apariţie dragă pe blogul meu. N-am să uit că prima poezie personalizată dedicată online a m scris-o pentru David, pe care îl sărut cu drag. Îmi va face plăcere să aflu peste ani, că David îmi citeşte poeziile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.