Moşuleţii complotişti

Sunt  nervos de nu mai pot,
C-am simţit mare complot.
Moş Ene vrea să ne-adormă
Când Moş Nicolae toarnă
Dintr-un sac plin cu de toate
Bomboane şi ciocolate,
Iar la unii-o nuieluşă,
În pantofii de la uşă.
Dar acum, fiindc-am aflat,
Voi sta treaz neapărat,
Să-l văd pe Moş Nicolae
Venind prin zapezi sau ploaie,
Să ne dăruiască-n noapte
Şi pe merit şi ce poate!
Dar ce am? Mi-aşa de somn!
– Moş Ene, nu vreau să dorm.
Vine Moşul pe la gene…
– Nu te mai juca, Moş Ene!

24 thoughts on “Moşuleţii complotişti

  • Aaaaa! Alison, şi încă nu ştii tot! Este adevărat că sunt frumoşi, dar nici nu ştii că pe toţi copiii îi va adormi Moş Ene! Corupţie la toate palierele! Moş Nicolae se pare că i-ar fi dat lui Moş Ene o cantitate de somnoroasă neimpozitată , cu condiţia să nu lase nici un copil treaz, ca să nu fie văzut! S-ar putea să te adoarmă şi pe tine!Ti-ai pus ghetuţele la uşă?

 1. Complotati foarte frumos, cu candoare si sensibilitate…. Va felicit.

  Cu Fata batrana o sa va rog sa-mi scrieti un mail la adresa aceasta, ca sa stabilim cumva cum v-o trimit, daca nu v-ati razgandit intre timp. Eu, de pilda, azi la ora 16 voi fi la libraria Eminescu.

  Toate bune, Carmen

  • Eh, Carmen! N-am complotat eu ! Eu doar am tras cu urechea si i-am soptit baietelului istet din poezioara, ca sa faca denuntul si sa puna in garda somnorosii! dar… dupa cum ai vazut, nici el nu i-a rezistat lui Mos Ene!
   In privinta cartii, cum sa ma razgandesc! O cumpar si o recomand cunoscutilor mei, iubitor de carte buna!

 2. Am scris un text legat de transformarea noastra in oameni maturi. Dar, citind poezioarele tale, ma simt copil. Si abia acum realizez… cat timp vom face lucruri mici si din suflet, vom ramane copii.

  Desi e amiaza, mi-e somn. Am mult de lucru, si.. nici eu nu vreau sa vina Mos Ene pe la gene. 🙂

  Suntem cu totii copii! Slava Domnului!

 3. Partile cu Mos ENE sunt cele mai dragute:X (si celelalte sunt, insa am o legatura cu asazisul „Mos ENE”, acesta fiind motivul pentru care imi place mai mult acea parte)!

  Continua sa scrii!
  Imi place 😉

 4. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.