22 thoughts on “Flori de câmp

  1. Pingback: LA CAPĂT DE LINIE, SPERANŢA… (12) «

  2. Ce frumoasa e lumea copilariei colorata de magie si imaginatie! O lume in care plantele, animalele sau lucrurile prind viata, o lume in care posibilul si imposibilul isi dau mana! Poezia ta exprima minunat aceasta lume, plina de candoare si naivitate. Imi plac tare mult atat poezia ta fermecata cat si ilustratia.

      • Modesta, Aura, ca de obicei. Chiar de vei modifica forma, mesajul ramane. Iar in cazul acestei poezii, frumusetea sta dincolo de o rima bine-mestesugita. Desi eu sustin ca forma e importanta, poate mai importanta decat continutul in sine, uneori abdic de la acest principiu. :)… Tot imi place poezia si nu-mi retrag aprecierea.

  3. e minunat coltul acesta primavaratic si prospat si mai ales un pic asa salbatic si frumos dantelat pe camp… iar versurile trebuiesc doar sa fie auzite de copil, ca sa le stranga in inima lui! Multe salutari calde inspre lumea aceasta a ta, minunata!

    • Iulia Elize, de fiecare dată când citesc rândurile tale, îţi percep marea sensibilitate şi o duioşie copleşitoare pune stăpânire pe mine. Simt nevoia să-ţi spun lucruri frumoase, asemeni sufletului tău. Răspund cu drag salutului tău !

  4. Mii şi mii de margarete
    Printre sutele de maci
    S-au prins astăzi printre plete
    Şi obrajii ce mi-s dragi.

    Aşa-i spun şi eu Mariei,
    Fata mea frumoasă, dulce,
    Aruncă priviri câmpiei
    Aşezată la răscruce.

    Admiră culoarea toată,
    Şimte vântul cum adie,
    De miresme se îmbată,
    Fiinţa ei cea zglobie.

    Pupici geaninoşi peste normă!

    • He-he! Ce mămică talentată are Maria! Frumoasă poezioară. Cred că Maria deja a învăţat-o pe dinafară. Incerc să fac faţă pupicilor geaninoşi şi nu mă sperie câtuşi de puţin că sunt peste normă fiindcă sunt o pupăcioasăăăăă….

  5. Frumoasa poezie ! Am ajuns aici din curiozitatea. Voiam sa stiu cine este doamna ce a daruit poezia asta unei prietene dragi.
    Incintat de cunostinta , StropiDeSfulet !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.