HRISTOS A INVIAT !

 


HRISTOS a INVIAT !
Slujba de Inviere s-a încheiat. Cu lumina luată de la preot, am mers spre casă găndind cu bucurie şi dorind tot binele posibil, la toţi cei dragi, la prieteni, la cunoscuţi . Ca un fulger ce brăzdează şi luminează cerul, un gând mi-a acaparat pentru câteva clipe mintea: cât de puţin timp suntem cu adevărat impreună cu aceia pe care îi iubim, cât de puţine lucruri ştim cu adevarat unii despre ceilalţi, de câte ori ignorăm gesturi pline de generozitate altruistă considerând că ni se cuvine, cât de puţin ne bucurăm cu adevarat de clipele vieţii,   şi cât de mult, în acelaşi timp, suntem scufundaţi in propriile noastre gânduri, in grijile noastre, in temerile noastre, in judecăţile noastre, în treburi mărunte sau chiar într-o lenevoasă plictiseală .Din pacate, de cele mai multe ori  realizăm acest lucru doar când viaţa ne pune în faţa unor grele încercări, sau  (şi mai trist) atunci când este deja prea târziu.
Fie ca Sfintele Sărbători să ne readucă  dragostea necondiţionată, înţelegea,înţelepciunea, pacea în suflet şi puterea de a ierta.
Cu dragoste şi preţuire , tuturor rudelor, prietenilor, cunoscutilor şi tuturor celor ce-mi citesc constant sau întâmplător blogul, transmit gîndurile mele frumoase.
HRISTOS A INVIAT !

21 thoughts on “HRISTOS A INVIAT !

 1. Adevarat a Inviat! Si adevarat ai surprins, Aura, natura efemerei fiinte umane. Prea preocupati de noi insine, prea egoisti, prea atenti la ceea ce vrem sa obtinem, la placerea momentului, uitam ce inseamna sa fim oameni. Ca un observator atent al omului in general, ne readuci cu picioarele pe pamant, cu blandete. Multumesc, Aura! Sarbatori superbe alaturi de minunatii nepotei!

 2. Adevarat A Inviat! Multumessc de gandurile frumoase si urarile de bine: Acum ca am pasit intr-un nou an crestinesc, tot ce ne mai ramane, si care e partea cea mai usoara, si mai placuta, e sa traim ca buni crestini. La Multi Ani!

 3. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 65) « Teo Negură

 4. Pingback: Ceainării din Cluj-Napoca « Clipe de Cluj

 5. Pingback: Miercurea fără cuvinte. Wordless Wednesday 6. Azur « Mirela Pete. Blog

 6. Niciodata nu e prea tarziu ca sa raspunzi unor urari, nu-i asa? O fac acum, stimata doamna Aura, multumindu-va mult pentru urarile de Paste, pe care l-am petrecut frumos, in liniste. Sper ca si sarbatorile dumneavoastra au fost la locul lor. Toate cele bune, si sper sa tinem aproape de-acum. Eu, cel putin, sunt incantata de cunostinta!

 7. Adevărat a înviat, Aura… Şi noi am fost la biserică, în cartier, a fost linişte, oamenii nu şi-au dat în petec.
  Din păcate, uneori se mai întâmplă şi aşa, fiindcă sunt mulţi care uită unde se află. Sau aş putea să trag concluzia că ştiu unde se află, însă pentru ei este mult mai importantă agitaţia, nu credinţa…
  Îţi trimitem gândurile noastre bune, cu sufletele deschise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.