57 thoughts on “Tandreţe Miercurea fără cuvinte

  1. Daca m-ar fi intrebat cineva ce-as vrea sa vad la prietena mea Aurora azi, i-as fi raspuns : pisici! Pentru ca sunt frumoase, pentru ca sunt moi, pentru ca sunt destepte, dar mai ales pentru ca ne iubesc si noi, care avem pisici, stim asta! Pupam pisicile, dar si stapana! 🙂

    • Sara, păi tu eşti o pisicuţă, ce-ţi mai trebuie ţie altele?Mulţumesc! Tie, o zi aşa cum îţi doreşti să ai azi la şcoală şi… să primeşti multe, multe mărţişoare, dar mai ales de la cine îţi este drag!

  2. Sunt adorabile.Are si baiatul meu o pisicuta.Sunt foarte inteligente si jucause.Cand lucram la calculator statea numai pe tastatura parca ar fi spus, lasa lucrul hai sa ne jucam.Nu au nevoie decit de prezenta ta si sa simta ca sunt iubite.
    Ce pot sa spun decit ca sunt dragalase si au suflet mare ca stapina lor.

  3. Pingback: Marţişor 2012 « Araceli

  4. Pingback: Mărţişor…..Pentru tine… « androxa

  5. Minunata poza. E o dragoste fara cuvinte, o imbratisare cat o viata. Dragostea animalelor uneori e mai pura ca a noastra , a oamenilor; acea imbratisare nu va fi data pe o alta, cred ca, niciodata.

    • Marius, îţi urez bun venit pe blogul unde stropii de suflet ies în întâmpiarea celor ce le trec pragul! Iubitorii de animale vor găsi întotdeauna în gesturile necuvântătoarelor tot ceea ce poate avea corespondent în lumea oamenilor, dar şi înţelepciunea de a învăţa din instinctele lor.

      • Mulţumesc pentru primire. Am găsit stropi pentru suflet, răcoritori şi binecuvântaţi. Sper, ca de fiecare dată când păşim aici, să găsim cu toţii, pace, bucurie, cuvinte bune, toate venite de la Dumnezeu, către noi cititorii, prin dumneavoastră.

  6. Un martisor de la modart postat pe ziua de astazi in doua articole.
    LA MULTI ANI!sa ramai aceeasi calda si iubitoare!Multa inspiratie in toate si tot!Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.