60 thoughts on “Nepţelul meu cel mic

 1. Frumos copilas, nepotelul tau, cu acea privire determinata si-o raza de soare pe chipu’-i luminos… Sa fie sanatos, sa v-aduca bucurii si satisfactii…

 2. Draga Aurora, bine ai revenit!
  Cât este de dulce nepotelul tau! Bulgaras de aur, nu alta!
  Sanatate multa si numai bucurii!
  Mi-au placut ochisorii lui în pozele pe care mi le-ai trimis, dar m-au vrajit ochii nepotelei celei mari! WOW!
  Aurora draga, nici nu pot sa-mi exprim bucuria ca va vad pe toti zâmbind! îmbratisari si pupici

  • Carmen, îţi mulţumesc pentru frumoasa întâmpinare, dar după cum observi, inspiraţia literară nu prea s-a arătat. Nu ştiu când voi reuşi să scriu din nou poezioare. Parcă mi s-a golit tolba cu rime! Şi eu te îmbrăţişez!

 3. Dragă Aurora, de când am vorbit la telefon aștept cu nerăbdare poza nepoțelului tău frumos și acum sănătos! Să-i dea Dumnezeu multă sănătate, să nu ma fie bolnăvior și să se bucure de tot ce-i joacă și atracție la vârsta lui! Mă bucur enorm pntru tine, pentru el, pentru părinții lui! Multă, foarte multă sănătate și să trăiasxcă liniștit, bucuros de viață și să vă aducă și vouă enorm de multe bucurii!
  Eu una sunt extrem de fericită că ne-ai dat vești bune! Sănătate și numai bine pentru acest îngeraș de copil, draga mea Auraș! 🙂

  • Mirela dragă, mă iartă cu nu am reuşit să-mi fac timp ca să-ţi trimit un set de poze cu nepoţelul, dar o voi face îndată ce mă mai degrevez de „conservăraie”. Mai avem un picuţ până să spunem că tot răul a trecut. Încă mai face tratament, dar sperăm că totul va fi bine până la urmă. Îţi mulţumesc pentru toate urările şi gândurile gândurile tale bune!

 4. Multa sanatate odorului dumneavoastra!E un scump pe cinste!!!
  Daca aveti nevoie de anume medicamente,puteti sa-mi spuneti,am o matusa farmacista foarte priceputa.Lucreaza in capitala si cunoaste multe farmacii.Are un suflet de aur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.