26 thoughts on “Bucegii în dimineaţa aceasta

 1. Pingback: Ghicește și colorează felina! « Mirela Pete. Blog

 2. Bună ziua, munții noștri! Sunt convinsă că ai petrecut clipe de vis la casa ta de la munte, într-un loc de vis unde peisajul și grandoarea celor mai frumoși munți de la noi îți spun zilnic…Bună dimineața! Splendid, ești fericită să ai această posibilitate. Și mă bucur mult pentru tine, dragă Auraș. O zi splendidă îți doresc! 🙂

 3. Cred ca ai inghetat nitel.
  Sa stii ca pisicile rezista conform unor experimente la temperaturi extrem de scazute!!!!
  Oricum nu regreta Andaluza muntii tai, pentru ea camara cu provizii si frigiderul tau sunt cei mai strasnici ‘munti”de escaladat si admirat!
  Ba auzi veste ,cica sa mai stai pe acolo,ca vrea petrecere mare in retro dupa abstinenta ei teribila de a fi cuminte de ziua ta.Pe putin vreo trei zile si trei nopti.Cica sa te vrajesc sa ramai acolo vreo luna nu alta.
  Saracul Serafim tot incearca sa o linisteasca,dar nici o sansa cu alianta ei virusata de ideologile ei post moderniste miauniste.

  Toate cele bune si frumoase in compania muntilor tai dragi.

  • Ha-ha-ha! Nici o şansă pentru petrecearea proiectată de Andaluza! Deja am ajuns acasă la şes! A făcut o mutrişoară când m-a văzut, de parcă ar fi văzut un motan marţian! A uitat şi să se prefacă bucuroasă! A întors coada spre mine şi a alergat la Serafim să-l convingă să miorlăie şi el duios ca să mă convingă să nu le anulez petrecerea.Degeaba.In compensaţie le-am adus păstrăvi. Au fost superîncântaţi. Andaluza a oftat lung şi a spus că s-ar repezi până la tine să-ţi aducă şi ţie o bucată iar eu am fost impresionată de intenţia ei şi chiar o priveam admirativ, numai că gândit repede motivând că s-ar putea întâmpla să te îneci cu vreun os, aşa… s-a sacrificat ea. Bietului Serafim i-a dat să mănânce numai cozile, de unde trag concluzia că n-avem nici o şansă să se schimbe.

   Iţi mulţumesc pentru urare. A fost frumos cât am stat acolo, dar nu am putut sta mai mult!

   • Spune-i Andaluzei sa fie cumintica ,daca nu nema atelier,blog si alte surprize.Sa-mi opreasca pastrav ca si mie imi place ,ce crede ea,ca doar ea sta in coada dupa peste?!
    Auzi la ea ,sa-l mance pe totul fara sa-mi opreasca baremi unul.
    Cu Serafim am auzit ca e in conflict,ia luat-o Printesa inainte,asa ca nu ma mira ca il sicaneaza cum poate mai bine,si e maestra la asa ceva,stii bine.
    Data viitoare da-i pestele in ulcica cu gatul ingust,stii tu ca in fabula aceea cu vulpea si barza,ori spune-i ca nu a incaput in frigider portia ei atat de mare si ai pus-o special in cutia aceea …adica la stupul de miere,sa faca si ea nitel de acupunctura ,poate s-o invata minte sa tot pofteasca ea totul de se poate.
    Nu ti-a pictat inca casa toata?

    • Nu mi/a pictat decît camera in care doarme ea. Acolo sunt pereţii varză, dar mi-a explicat că este stilul ei si trebuie să mai studiez un an -doi ca sa pot intelege splendoarea pe care nici tu, inexplicabil, nu i-o intelegi. oricum, eu am vorbit cu zugravul să vină şi să faca ordine. cat despre păstrăv, i-aţi adio de la el fiindcă nici nu se gandeşte să-ţi dea vreo bucată. Zice ca te protejează!!!!

 4. Pingback: O frumoasă reflexie din familie « Mirela Pete. Blog

 5. Pingback: Weekend în Făget « Mirela Pete. Blog

 6. Pingback: Green, Blue, Golden … Spring Honey! « Mirela Pete. Blog

 7. Pingback: Cărți cu Iepurilă « Mirela Pete. Blog

 8. Pingback: Nocturne la RIO « Mirela Pete. Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.