„Poezii pentru cei mici” la LIBRĂRIA BASTILIA

Nefiind bucureşteancă nu roşesc spunând că până  ieri 14 decembrie, nu am mai intrat în  LIBRĂRIA BASTILIA , dar  cu siguranţă îi voi  fi de acum un client fidel.   Atmosfera caldă şi primitoare, bunul gust cu care sunt dispuse rafturile pentru cărţi şi modul în care sunt expuse volumele astfel încât să fie vizibile toate titlurile, ornamentele alese cu grijă dând  o notă de distincţie, mansarda transformată într-o spectaculoasă cafenea ce oferă un minunat cadru de lectură sau diverse evenimente de carte, profesionalismul şi amabilitatea personalului existent,  toate acestea  fac din Librăria Bastilia un lăcaş de cultură de referinţă pentru capitală. Iată o imagine din interior:

DSC06170

şi o a doua imagine:DSC06172

Şi iată şi  mansarda,”cafeneaua” unde primii participanţi la prezentarea cărţii mele îşi ocupaseră locurile:DSC06145

La ora 12 a inceput prezentarea cărţii. Rând pe rând au vorbit reprezentantele Editurii Litera: D-nele Raluca Târnăuceanu şi Giorgiana Sandu, eu, ilustratorul cărţii – D-nul Şerban Andreescu  .  A urmat un dialog  plin de umor cu copiii şi în sfârşit momentul mult aşteptat de cei mici mini-spectacolul pregătit de cei doi talentaţi actori păpuşari Petronela şi Vlad Tănase  care au dat viaţă personajelor mele mânuind animăluţele din pluş spre deliciul întregii asistenţe . Iată-i interpretând „Pisica şi oala cu smântână”

DSC06154:

iar copiii îi ascultau vrăjiţi:

DSC06152DSC06160

Mulţumesc tuturor pentru participare şi în mod special prietenului meu, talentatul părinte al „Nepovestitelor trăiri ale templierilor români” Adrian Voicu care a fost  prezent la toate lansările de carte pe care le-am avut.

17 thoughts on “„Poezii pentru cei mici” la LIBRĂRIA BASTILIA

 1. Pingback: BUBU – Bubu Povestitor | my heart to your heart

 2. Buna dimineata,stimata doamna Aura!Ma bucur ca am avut ocazia, sa intru pe blogul dumneavoastra si sa va si cunosc un pic mai bine.Va doresc sa aveti parte de Sarbatori Magice asa cum va doriti,langa cei dragi!

  • Ioana, după cum scrii se pare că ne-am întâlnit în vreo anume împrejurare dar eu am cunoscut multe persoane în ultima lună şi , iartă-mă, dar nu-mi dau seama cine eşti. Te rog dă-mi câteva detalii. Şi eu vreau să mă bucur de reîntâlnire, cu atât mai mult că ai venit în locul cel mai drag mioe, blogul, printre stropii mei de suflet. Mulţumesc pentru urări şi cu aceeaşi bucurie ţi le retransmit şi eu.

 3. Stimata doamna,personal nu,dar scrieti pe blogul lui Adrian,sotul meu.Ma bucur foarte mult pentru prezenta dumneavoastra acolo,sunteti o binecuvantare pentru copilasii carora,le place a lectura.Acum sigur ma cunoasteti mai bine,si va multumesc si eu pentru urarile facute de dumneavoastra pentru minunatul meu partener de viata,de 11 ani!Dumnezeu,sa va binecuvanteze toata familia!

  • Îţi mulţumesc pentru cuvintele calde şi-ţi întorc înzecit urările pentru tine şi familia ta frumoasă! Este minunat că reuşeşti cu doi voinicei să navighezi pe internet. Şi dacă poezioarele şi poveştile mele îţi vor fi de folos (mai ales pentru Rareş!) am să mă bucur mult şi oricând cu mare drag , dacă doreşti ceva anume să îmi scrii şi eu voi compune special pentru ei, pe tema pe care o doreşti. Adrian nu avea timp de aşa ceva, aşa că mă bucur nespus că ai venit printre stropii mei de suflet ! Sper să ne cunoaştem şi în real atunci când trec spre munte.

 4. Nici eu nu prea am timp,dar cand doarme Raresel,intru repede,ma uit si ies.Dar acum ca v-am descoperit,o sa am un motiv in plus sa raman si sa si scriu cateva cuvinte frumoase pentru dumneavoastra.Apropo,ca mi-a-ti adus aminte,am citit poezioara despre Mos Craciun,si sincera sa fiu,va spun cu mare sinceritate,ca m-a captivat si pe mine.Cu toate ca am varsta Mantuitorului,inca mai cred in Mos Craciun si povestile despre el.Uneori,mi-as dori sa mai intorc numai o data,timpul inapoi!Hopa,am devenit melancolica,asa-i?Va multumesc inca o data,si va asigur de tot respectul,si toata consideratia mea!Ioana.

  • Ioana! Tu vorbeşti de vârstă? Păi eu , bunicuţă, ce să mai zic? Am văzut eu bătrânei-bătrânei răsfoindu-mi cartea şi fie că priveau frumoasele ilustraţii ale domnului Andreescu, fie că citeau versurile mele, cert este că aveau faţa mnumai zâmbet! In ce mă priveşte chiar dacă scriu şi eu, citesc cu mare-mare plăcere orice carte pentru copii! Te îmbrăţişez cu mare drag şi abia aştept să-mi dai teme de scris.

 5. Voi apela cu siguranta la dumneavoastra,pentru ca va apreciez foarte mult,dar sper ca deranjul sa nu fie prea mare!Oricum,va multumim frumos pentru tot si va uram o seara frumoasa si noapte buna!

 6. Mă bucur pentru tine, din toată inima! Mă bucur pentru că ai reuşit să-ţi tipăreşti versurile, dar cel mai mult că am întâlnit, virtual, o persoană de-o sensibilitate uriaşă! Te îmbrăţişez cu drag!

 7. Buna ziua. Am tot incercat sa găsesc cartea dumneavoastră Poezii pentru cei mici și nu reușesc. Se mai găsește undeva pe piata? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns. O ziua frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.