28 thoughts on “ESTE 1 MARTIE cu MĂRŢIŞOR

 1. iata-l si pe ghiocel-martisor, „dupa atâta frig si ceata”… 🙂 în franceza ghiocel=perce-neige si-n engleza=snowdrop… cum la noi nu-i zapada, cre’ca d-aia n-avem ghiocei…:-) O zi însorita si-o primavara optimista! cu drag, Mélanie

  • Melanie, cum să nu aveţi ghiocei? Mergi la câmpie şi precis ai să-i găseşti! Cum crezi tu că poate fi primăvara fără ghiocei sau marea fără valuri? Şi eu îţi doresc o primăvară minunată deşi ştiu că pentru tine oricum este minunată fiindcă viaţa ta pare un cântec fără sfârşit fredonat pe toate meridianele lumii!

 2. De Martisor,flori ,soare ,zambete si valuri de rime,poezioare din arcusul inimii tale sa rasune ca o primavara eterna si dulce ,copilaroasa.

  ps;Si pe blog si in carti!…

  • Acum fiindcă mi-ai spus că acele plăntuţe minunate sunt muscări, ăţi mulţumesc pentru bucheţel. Iţi dai seama dacă nu îmi spuneai că eu m-aş fi gândit la orice altceva, numai la plante nu? Mărţişorul ce-l vei purta să-ţi fie cu noroc!

 3. Am trecut să las şi eu un mărţişor, chiar de e unul virtual şi deci nu are cum să fie la fel de reuşit cum este, spre exemplu, fie şi doar un singur ghiocel palpabil şi real. Îţi doresc să ai o primăvară frumoasă, cu zile calde, liniştite şi senine, cu flori în suflet, bucurie, spor în toate, sănătate şi lumină în privire. La mulţi ani ! de 1 Martie.

  • Il primesc cu mare drag Dănuţ! Este la fel de frumos ca orice alt mărţişor indiferent că este gând, un simplu şnuruleţ sau bijuterie !Şi tu să ai o primăvară aşa cum îţi doreşti să fie !

 4. La multi ani de Martisor, doamna Aurora! Sa va fie primavara vesela si infloritoare si presarata numai cu bucurii!
  Foarte frumoasa poezie si atat de optimista. Abia asteptam spectacolul primaverii.
  Numai bine si o duminica frumoasa! 🙂

  • Păi nu oricare mărţişor e mărţişor! Mărţişor este acela care te face să îl simţi peste tot, cum de exemplu este cel pe care l-ai găsit şi te-a solicitat într-atât încât te resimţi din toate încheieturile! Cine ştie ce gimnastică având bulină roşie ai executat?!

 5. Pingback: Penelopa la … carrefour! | Florina Lupa Curaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.