5 ANI DE BLOGGING !

aniversare

 

24 martie 2009 a fost  ziua în  care am deschis  fereastra  spre lume !
24 martie 2009 a fost ziua în care stropi din sufletul meu s-au împrăştiat pe acest blog luând forma cuvintelor.
Nici nu ştiu când a trecut timpul! Ştiu doar că am cunoscut o lume minunată în care mi-am făcut mulţi prieteni cărora le mulţumesc pentru că există!
Tuturor, mulţi ani înainte !

45 thoughts on “5 ANI DE BLOGGING !

 1. 24 martie 2014 ziua in care legendara Mireille Mathieu concerteaza pentru prima oara in Romania!Celebrand 50 de ani de cariera!
  Ce coincidenta!
  La cat mai multi ani de acum incolo cu multe poezii minunate!

  La multi ani si din partea Luzei si a lui Serafim!Deviza lor ;;;poezii si peste! si daca e prima, axiomatic e si a doua cand vine vorba de Aurora.

  • Darius, este mult, mult prea onorantă aniversarea mea pusă în oglindă alături de cea a unei legende! Şi gândul că poate stelele care ne veghează sunt învecinate mă flatează până peste poate!
   Deja simt mirosul de peşte ! Cred că Luza şi Serafim mi-au trimis felicitări scrise pe solzi de peşte !

 2. Bon anniv’ si tot înainte, ca „pionerii”! 🙂 5 ani zici… m-ai depasit, bravo! 🙂 anii sau timpu’ sunt relativi din totdeauna, NOI „ne” trecem cu ei… 🙂 sanatate; tone de inspiratie pe baricadele virtuale si reale… bucurii si satisfactii, azi si mereu! cu drag… <3 Mélanie NB

  • ha-ha! N-ai uitat: „Tot înainte, tot înainte, pionieri cu vrerea fierbinte… etc!” Da Melanie dragă: tot înainte! Pe blog te-am cunoscut şi pe tine! Iţi mulţumesc pentru toate urările frumoase pe care mi le-ai făcut. Cu mare drag.

 3. wow! La multi ani! Si eu tot 5 ani de blogging voi implini, pe 1 august :))
  Ma bucur enorm ca te-am cunoscut, Aurora draga. Prin intermediul blogului am descoperit câte afinitati avem, cat de bine ne potrivim în felul de a fi si de a reacziona si cât de placute sunt întâlnirile noastre virtuale.
  îmbratisari si numai gândri bune!

  • Mulţumesc şi asemeni ţie. Aşa-i. Blogul ne-a dat posibilitatea multura să cunoaştem oameni minunaţi de care să ne ataşăm ca şi cum ne-am fi cunoscut în real. Şi dacă ne întâlnim, ne cunoaştem şi ne îmbrăţişăm ca şi cum este vorba despre o reîntâlnire. Am avut şansa să întâlnesc bloggeri şi a fost extraordinar de frumos. In nici un caz nu a fost vorba de vreo dezamăgire. Cu drag.

  • Bursucel, stropii mei de suflet sunt mereu veseli şi iubitori şi de aceea îţi dezvălui un truc: dă-te de trei ori peste cap şi o să fii fetiţă iar şi nu bursucel ca până acum. Mulţumesc mult pentru urare!

 4. Am preferat, cum era de așteptat între prietenele adevărate, să te felicit în direct, la telefon! Acum, că ne-am povestit la telefon și am pus la cale multe surprize pentru copii, părinți, bunici și cei care văd că te urmăresc cu interes, unii chiar cu prietenie, nu-mi rămâne decât să-ți spun La mulți ani și…Dar aceeea va fi o surpriză și e rezervată membrilor Clubului Condeielor Parfumate printre care te numeri, draga mea CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ DIN BLOGOSFERĂ! Așa, ca să știe toți! Cu cel mai mare drag, îți urez sănătate, spor la scris și hai să-i uimim pe toți cu frumoasele noastre realizări…curând! Te îmbrățișez, ne vedem la vară, nu mai scap, știu și mă bucur! Cu mare drag! 🙂

  • Iţi mulţumesc Mirela pentru torentul de cuvinte frumoase şi pentru titlul ce mi l-ai acordat cu majuscule, titlu pe care mi-l asum cu o caldă mulţumire sufletească. Iţi mulţumesc şi pentru urările ce mi le-ai făcut prin telefon şi pentru întreaga conversaţie care a fost nu numai plăcută dar şi utilă. Spor şi timp să avem, că inspiraţie… slavă Domnului! Cu acelaşi drag!

  • Bine-ai venit la festin! vezi că torturile au multe calorii! Eu l-a adus aşa… pentru privit!Mulţumesc pentru urări! Să fim sănătoşi să tot sărbătorim ani de bloggerit!

 5. Pingback: Spectacol în pădure « Mirela Pete. Blog

 6. Pingback: Banalitate | Blog de Căţea

  • Minnie, venită dintre celebrele lalele olandeze printre stropii mei de suflet ai lăsat suav parfum de primăvară ceea ce îmi face vizita surpriză, deosebit de plăcută. Te aştept oricând , cu drag, la o porţie de joacă de-a copilăria.

 7. La multi ani buni si frumosi, doamna Aurora! Sa fiti sanatoasa si sa ne incantati in continuare cu creatiile dvs. Pentru ca ne bucurati cu fiecare poezie si carte si pentru ca venim aici si cu viitorii mici cititori, care vor invata poezii frumoase si vesele de la dumneavoastra.
  Numai bine va dorim din toata inima! 🙂

 8. Pingback: Candoare (5) | Florina Lupa Curaru

 9. Îţi doresc de zece ori mai mulţi ani pentru blogul tău, dar, cel mai important lucru, să ai parte de multă inspiraţie şi cât mai mulţi admiratori, cititori, vizitatori. Eu sunt una dintre aceştia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.