20 thoughts on “LA MULŢI ANI FIICE ALE EVEI !

 1. mille merci, Rory! cum n-am ghiocei, îti ofer toporasi si rosmarin din gradina mea… 🙂 sanatate, inspiratie si-o saptamâna presarata cu bucurii, realizari, iubire-afectiune de la cin’ ti-e drag(a)… bisous, Mélanie

  • Şi ghioceii şi toporaşii sunt flori de primăvară, iar rosmarinul este regele parfumului universal -mai ales că include şi bucătăria!! -!
   Şi eu mulţumesc cu drag.

 2. La mulți ani frumoși și sănătoși, Aurora mea dragă!
  Să-ți fie primăvara la fel de tânără precum ți-e sufletul, să-ți fie senină, cu soare și plină de bucurii!
  Te sărut cu mult drag! :*

  • Mulţi şi frumoşi să fie! Eh, da… şi ale/ai lui Adam, fie! Ideea era de urmaşe ale Evei, dar tot acolo se ajungea!Numai bine Mircea şi să ai tot ce ţi-ai dori. In fond nu este cazul să acapareze femeile toată primăvara!

 3. La multi ani cu multa inspiratie ,gand bun si impliniri!
  Si Luza asemenea iti doreste!
  Cu o mentiune..sa ramai aceeasi sluga credincioasa!
  Smile!

  • Darius, mulţumesc pentru urări. In ce o priveşte pe Luza, drept răspuns la menţiunea ei, îi dau doi şoareci supliment la fiecare masă!Gata cu somonul! Il mănânc eu după reţetele tale.

 4. Demult voiam posta eu Fericirile…s-a intamplat abia recent!
  Condoleante familiei,cat despre „coincidenrta”,ce sa spun ,e ceva straniu,exista mesaje mereu conside peccare le lasa Dumnezeu anume!
  Vezi ce scrieam la un articol in urma despre probabilitate …la filmul Big Eyes!
  De Mucenici mi s-a intamplat ceva fantastic,am sa scriu curand,e ca o revelatie,nicicum nu pot sa o iau ca si coincidenta.
  Ma bucur de incursiunea ta literara ieseana…moldovenii au o sensibilitate aparte…mereu regret ca am ajuns in Ardeal,eu aici nu ma simt in largul meu ca in Moldova!
  Astept sa te manifesti pe blog,,,cu di toate!!!!
  Si nu uita,asteptam poezia despre music cat…eu si Luza bineinteles…
  Numai bine!

  • Iţi mulţumesc pentru căldura mesajului tău. Nu uit de poezie! Ştiu că Luza este nerăbdătoare. Mi-a şi dat câteva sugestii de rime conform gândirii ei de miaozeitate neâncoronată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.