16 thoughts on “Ne dam in leagan

  • Pisoiu, bun venit! La început, m-am speriat, crezând că este un reproş, dar aruncând ochii pe linkul recomandat, m-am amuzat atât de păţania pisoiului de pe vremea când era mititel, cât şi de asemănarea dintre întâmplare şi poezioară. Şi dac-ai şti că iniţial scrisesem „purcel” şi nu”caţel”. Dar am schimbat gândind că e mai plauzibil să vină un căţel. Poate te regăseşti şi în alte poezioare. Dacă da, anunţă-ma şi te voi aştepta cu o cănuţă cu lapte cald!

 1. Faina coincidenta. Nu era sub nici o forma un repros. Poezioara ta mi-a adus aminte de intamplare si asa am ajuns sa o scriu. Daca mai intri pe la mine ai sa vezi si aventura mea cu un cocos mai dus cu pluta. Poate te inspira intr-o noua poezioara.

  P.S. Canuta cu lapte cald e binevenita mereu. 😀

  • Marite Han! Fara violenta! Nu-ti dezminti calitatea de navalitor!Pai daca folosesc sfoara cu motoceii lui Nica a lui Stefan a Petrei, nu-ti dai seama ce se intampla? Ai uitat ce pateau mitele acelea ? Se jucau de crapau!
   … Dar, avem de toate! Inclusiv pentru Marele Han ! Te voi astepta cu KalaKay, Jantik si am sa te indulcesc cu sarayli! Mai pofteste printre stropii de suflet , ca este loc berechet!

  • Măarite Han!
   Cu plecaciune, te asigur ca este si vodka si tabacioc, sunt si lautari , este şi Katiuşa ! Numai ca am o nelămurire: ori hoarda ta tătară a invadat teritoriile slave si le-ai preluat viciile, ori te-ai ratăcit printre paginile cu poveşti şi te-ai împrietenit cu Ivan Turbincă. Eu, gazdă bună, îţi oferisem specialitaţi tătare! Dar … gusturile nu se discută ş-apoi, unul e Marele Han!
   In concluzie poţi veni oricand, mai ales ca nici nu începusem bine să-ţi citesc comentariul şi am şi început să râd.

 2. Katiusa a fost si a plecat…Marele Han s-a plictisit de ea asa ca nu-mi fac griji … cu suedezele insa inca mai am emotii 😀 Din pacate pentru ele trebuie sa-mi pregatesc si o scara, nu numai gherutele 😛

  • Pisoiu, stai fară grijă! Suedezele sunt mult prea ingheţate, mai ales ca urmează infierbântatei Katiuşa! Când marele Han va lua în braţe un aisberg, n-o să ştie cum să fugă la sobiţa românească, aşa ca fii marinimoasă şi dă-i din porţia ta puţin laptic sa-şi încălzeasca sufletul degerat după contactul scandinavic!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.