11 thoughts on “Vine Mos Nicolae

 1. vai doamna sunteti un artist inascut si sper ca intr-o zi sa am si eu atata insipartie pentru a crea opere care sa ii bucure asa de mult pe toti cititorii cum fac poeziile dumneavostra .
  cu mare respect o mare fana pe nume Nadia.

  • Nadia, fii binevenită printre poezioarele scrise cu stropi de suflet. M-au făcut să roşesc de plăcere cuvintele tale şi te asigur că mulţi mi-au apreciat scrierile, dar nuimeni până acum nu mi-a spus că este fanul meu ! Iţi mulţumesc mult! Mi-a făcut mare-mare bucurie comentariul tău . Iţi urez să-ţi îndeplineşti visul şi să scrii poezii nemuritoare! Cu mare drag.

   • va multumesc pentru primirea calda si cuvintele frumoase pe care le-ati scris si as dori sa va intreb de unde aveti atata imaginatie pentru a crea poezii atat de frumoase si incredibile ca cele scrisa mai sus deoarece eu cand am timp liber compun si imi vin versuri pur si simplu dar nu sun la fel de haslii si frumoase precum sunt poeziile dumneavoastra.
    si as fi onorata daca ati dori sa imi impartasiti cateva sfaturi , care sa ma ajute in acest contest.
    si daca imi permiteti sa adaug unele poezii create de dumneavostra sunt a alta versiune a povestii amintiri din copilari cu un inteles hazliu si cu o invatatura inflorita din fiecare vers.
    si sunteti o persoana care are un talent foarte rar .

 2. da din pacate nu am reusit sa citesc mesajul , dar va multumesc ca va faceti timp pentru a rasopunde intrebarilor mele
  eu stiu ca pot fi putin enervanta , dar chiar ma intereseaza ceea ce fac. cu mare respect.

  • Nadia, nu eşti enervantă deloc, chiar mă bucură mesajele tale, dar aş vrea să comentăm poezioarele tale
   pe mail. Ti-am scris pe adresa de la care ai expediat mesajul. Verifică intrările şi răspunde-mi. Aştept cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.