LA MULŢI ANI 2010


31 decembrie 2009. E timpul bilanţului. Imi vin în minte emoţiile începutului, entuziasmul cu care am tastat prima postare şi realizez că emoţiile au trecut, dar entuziasmul a crescut, iar „vinovaţii” sânteţi voi, cititorii mei prin prezenţa voastra, prin comentariile care m-au stimulat permanent în a scrie.
Deşi iniţial n-am avut o temă prestabilită pentru blog, preferinţele voastre tradate de panoul meu de control, si îndemnurile cumnatei şi nepotului despre care vorbeam la început de drum, mi-au definit caracterul blogului: scrierile pentru copii. De fapt este în ton cu firea mea, chiar dacă, luându-ne după ani, de foarte mult timp (nici nu mai ştiu de când) nu mai am vârsta copilariei.
Număr lunile din urmă: de la sfârşitul lui martie sunt şapte luni şi un pic… ei da, mă incadrez! este suficient pentru ca nou nascutul meu blog să fie viabil. Ba pot spune că am cu ce mă lăuda: mi-am făcut o mulţime de prieteni, am cunoscut oameni minunaţi cărora le-am dăruit stropi din sufletul meu şi deşi cineva s-a lipit foarte tare de inima mea, nu nominalizez, fiindcă aş nedreptăţi pe toţi ceilalţi mulţi care mi-au fost tot timpul alături, care m-au ajutat să fiu mai increzătoare în mine, în ei, în oameni în general, care m-au apreciat şi mi-au dăruit prietenia lor. Am înţeles ca existenţa blogurilor solidarizează, formând nu un partid al bloggerilor, ci o adevărată familie. Am avut şansa să cunosc numai bloggeri a căror prezenţă în spaţiul virtual este onorantă.
Acum, la cumpăna dintre ani, tuturor cititorilor mei, dar mai ales vouă prieteni bloggeri, va mulţumesc pentru tot, vă mulţumesc pentru că existati!
LA MULŢI ANI !
Cu dragoste, STROPI DE SUFLET

55 thoughts on “LA MULŢI ANI 2010

 1. La multi ani cu sanatate, noroc si multe bucurii!
  Multumim celor care v-au incurajat sa va puneti sufletul in acest blog pentru ca asa am putut sa va cunoastem si sa ne bucuram impreuna!
  Va imbratisam cu drag, de la mic la mare!

 2. Sper si-ti doresc ,din suflet ,ca anul ce vine sa fie anul impliniri visurilor tale.
  Sa-ti intre-n casa, in miez de noapte,incarcat cu tot ce poate fi mai bun pentru tine!
  La multi ani!

 3. Iti doresc un an bun,cu tot ce si tu iti doresti si la mari si la cei mici, sa fim cu toti sanatosi.Inca o data iti multumesc ca ma faci sa ma simt bine alaturi de tine si de toti oamenii buni!

 4. La multi ani si tie, Aura! Iti doresc sa ai intelepciune, forta interioara si sanatate! Asa ne vom bucura impreuna- tu scriind poezii, iar eu citindu-le cu zambetul pe buze.

 5. In 2010, pe langa santate, calm si bunastare, iti doresc din suflet sa ai timpul si energia ca, impreuna cu mine, sa punem in practica planul nostru nobil si frumos, inceput (la nivel….virtual) inca din anul care s-a dus! Numai bine, bucurii zilnice, liniste si fericire, draga Aura! La multi ani, draga si deosebita prietena!

 6. Uneori cuvintele sunt prea puţine pentru a putea cuprinde toate gândurile bune pe care vreau să ţi le transmit din tot sufletul. Dar, oricât ar fi ele de sărace, sănătatea, iubirea şi belşugul îţi doresc să fie alături de tine în anul ce a sosit! O îmbrăţişare sinceră de la David şi de la mine una asemenea! Pe curând, cu bine!

 7. La Multi Ani! Ani sanatosi, fericiti, copilarosi – indiferent de virsta. Copilaria ca stare de spirit e felul de a fi a-l oamenilor deosebiti, iar eu am descoperit pe acest blog ca „tineretea fara batrinete” exista. Multumesc pentru mesaj, a fost primul pe acest an si m-a facut sa simt ca am inceput anul frumos:)

  • Araceli, sper sa nu-mi dezamagesc micutii cititori si daca voi reusi sa incant si pe cei mari, inseamna ca varsta chiar nu conteaza cand vrem sa retraim , oricat de putin, in universul magic al copilariei. La multi ani!

  • Danut chidon, aprope ca nu-mi vine sa cred ca ai mai gasit linkul stropilor de suflet. Urarile de bine sunt binevenite intotdeauna !
   Sa vrem, si nu avem cum uita ca suntem romani, si chiar daca uitam au grija strainii sa ne aduca aminte. Important este sa ne respectam intr-atat incat sa-i facem si pe altii sa ne respecte!

  • Mihaela, iti multumesc pentru gandul bun. Problema este ca nu intotdeauna pot sa fac ceea ce imi doresc, fiind nevoita sa rezolv treburi mai puţin literare. Cand ajung pe paginile blogului sunt deja mult prea obosita pentru a compune, dar sper sa fie si foarte bine.

 8. Stropi de suflet iti doresc multa,multa sanatate si sa ne incanti cu poezii frumuase .Urmaresc de mult acest blog, dar nu am avut curaj sa ma invit printre prietenii tai,am spus copiilor mei de la gradinita poezioare si povesttoare luate de aici de pe blog si acum vreau sa-ti multumesc ca ne bucuri si ne incati cu tineretea ta sufleteasca ,si cat mai multe poezii. LAmulti ani pe acest an si multa sanatate.

  • Ionela, fii binevenita pe paginiloe blogului meu. Toti cei ce vin să se lase mangâiaţi de stropii mei de suflet, sunt prietenii mei. Esti oricând aşteptată cu bucurie, cu atat mai mult cu cat eşti educatoare (una dintre cele mai nobile profesii) şi nimic nu ma încântă mai tare decât să aflu că scrierile mele ajung la micuţii pentru care de fapt scriu. Iti mulţumesc pentru frumosul tau comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.