Miercurea fără cuvinte : Vine… nu vine…vine….

Desigur, cea aşteptată este  CARMEN  de la care a pornit  această miercure tăcută.  Am şi martori: Xaba,CARMEN,DaurelVania,RokssanaNea CostacheTheodoraMaxPeter, Zinnaida,Zina,Teo NegurăClipe de Cluj,CristiG1B2I3, Gabriela ElenaLuna PatrataSupravietuitor, Gabi Cimpoca,Tu1074 , Vera,FlorinaMirela Pete,  Ulise.

49 thoughts on “Miercurea fără cuvinte : Vine… nu vine…vine….

  1. Pingback: Miercurea fără cuvinte. The lead vocalists rock « Mirela Pete. Blog

  2. Mi-a luat Ervin comentariul. 😀 Văzând fotografiile, exact la ce a spus el m-am gândit şi eu. 🙂
    Mă bucur nespus că te-ai întors. Aşteptările noastre nu au fost în zadar. Ştiam că până la urmă vei veni, dar doar doream să se întâmple mai repede. Uite că azi este şi miercurea îndeplinirii dorinţelor. Yupiiii…. ai venit! Te îmbrăţişez cu drag şi te pupic!

  3. Pingback: Anton Graff (18 noiembrie 1736 – 22 iunie 1813), pictor portretist elvetian « my heart to your heart

  4. Pingback: Miercurea fără cuvinte.Trei pisici la gard « my heart to your heart

  5. Pingback: miercurea fara cuvinte – 29 -lumea la picioare « Rokssana's Blog

  6. Pingback: Taras şi păpuşa « Ioan Usca

  7. Pingback: Mizzika- incognito si perfecta deghizare « Gabriela Elena

  8. Stiam de ieri ca vei posta , adica SPERAM! Iata ca ai revenit si nu te voi mai lasa sa pleci, gata, stai si rasfata-ne cu minunatii simple, dar de calitate! Tare dulci cateii, foarte sensibile pozele. ca si stropii tai de suflet.
    Sa ai o zi frumoasa.:)

  9. Pingback: Miercurea fără cuvinte : ” Dar eu când mai vorbesc ? ” « Dictatura justitiei

  10. Pingback: De ce iubiti femeile, Domnilor? « lunapatrata

    • Buceginatura… Adrian? Aşa te cheamă ? Nici nu ştii cât mă bucur că îţi place tărâmul meu de povesti şi poezioare pentru copii!!!
      Sâc! N-ai ghicit! Căţeluşa Lola se uita spre mine fiindcă tocmai veneam acasă, iar soţul meu i-a făcut poza! Căţeluşii sunt ai ei şi erau în faţa portiţei de la grădină unde pisicile (tovarăşele lor de joacă) au acces, în timp ce ei, căţeluşii doar privesc invidioşi prin împletitura de sârmă a gărduţului, visând la momentul când mâţele vor reveni în spaţiuzl comun.

  11. Pingback: Frizeria cu dichis « Teo Negură

  12. Cat de dulci sunt toti… iti vine sa-i smotocesti pe toti. Niste prieteni adevarati, minunati si frumosi. Iti aduc zambetul pe buze instant :). Sa te bucuri de ei! 🙂

  13. la cât sunt de dragalasi si la devotamentul cu care asteapta, precis au primit „ceva bun” 😉
    Sa ai o zi minunata!
    PS: cel din dreapta fotografiei în trio, mi se pare ca are alb în vârful coditei 🙂 îmi închipui ce jucausi si simpatici sunt! mi-as fi dorit sa-i „zmotocesc” un pic 🙂

  14. Chiar ma gandeam unde am vazut catelusul negru pitic, pe care as fi vrut sa il arat unui amic care are si el pechinez negru . Trecand de pe un blog pe altul , nu mai stiu nici pe unde am colindat nici unde ce am vazut .Uneori :), acum am aflat si o sa te mai vizitez.

  15. Pingback: intimate gift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.