51 thoughts on “Vis de vacanţă – Miercurea fără cuvinte

 1. Aurora draga, acolo vreau sa ma duci si pe mine când ne-om întâlni, te rog 🙂 Ador susurul paraiaselor, mirosul puternic al ierburilor si racoarea padurii… O fotografie superba! Te pup. Noapte buna!

 2. Pingback: MFC 5 « Ioan Usca

 3. Casa ta de la mare înălțime, draga mea Auraș…Să vină o vară strașnică, să avem timp, sănătate și să urcăm acolo, să simt odată aerul pe care mi l-ai descris atât de bine încât l-am aspirat cu nesaț din vorbele tale. Iar acum, mă prefac că-i vară și că sunt alături de tine, lângă pădurea fermecată. Cele mai dragi gânduri! 🙂

  • Mirela, „iarna-ici, vara-i departe”.Se simte din cuvintele tale dorul de vacanţă şi nu mă mir, fiindcă şi eu când este vorba de excursii, dar mai ales de munte, vorbesc cu exaltare ca şi cum aş fi în paradis.Pădurea fermecat… da, este într-adevăr fermecată. Când ajung în pădure, e ca şi cum aş bea apă din butoiul cu apă vie!

  • Aşa este, ai dreptate
   Din zori şi până în noapte
   Cascada-mi trimite şoapte
   În rime împerecheate !

   Ba (aşa cum spui şi tu)
   Tot ce umple pământu,
   Când se-apropie de mine,
   Nu vorbesc decât în rime:

   Apele îmi susură
   Căţeii se gudură
   Urşii mormăie uşor
   Toţi în rime cu umor!

   Şi de vrei să scrii cu spor
   Iaca-ţi dau eu ajutor
   Şi-ţi ofer vreo două kile
   Cu rime, dragă Vasile!

 4. Vis de vacanta de vara… 🙂 pitoreasca imagine, cine-i superba doamna de la cascada?… 😉 iubesc muntii din totdeauna, Carpatii Meridionali seamana enorm cu Pirineii franco-spanioli, tot muntii tineri… Sanatate si inspiratie! 🙂

  • Melanie, m-ai făcut să merg pe postare să văd ce imagine cu doamnă superbă am pus şi m-am liniştit. Cred că ai văzut altă poză, fiindcă lângă cascada din poză sunt eu în vara trecută. In sinea mea gândesc că nimeni nu poate iubi munţii mai mult decât mine!!!! Mulţam de urare. Imbrăţişări de la distanţă!

 5. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•.¸¸.•.¸.•♪♫.•´Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¯`•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¸.•♪♫..   
  .(ړײ)«
  ▓    ((¸¸.•´ ¸.•´.-✿
  ..╝╚ …✿. ✿….✿

 6. Wow! Simt miros de vara!
  De unde ai stiut ca si eu iubesc vara? Frumos, m-a vrajit vegetatia bogata dar si izvorul… Abia astept sa treaca iarna.
  O seara buna in continuare iti doresc!

 7. Imi plac mult caderile de apa in cascada…intotdeauna m-au fascinat.Cunosc sentimentul din imagine,de cate ori am lenevit contempland natura pe langa asemenea izvoare de munte.!…ce-i drept ,a fost candva in vremuri mai bune,de ceva ani buni incoace m-am cam certat cu muntele.

 8. Am trecut doar să te salut, draga mea Auraș! Am vești despre carte…încă puțin și , uh, cred că zânele vor vrăji livezile! Îmbrățișări! 🙂

  • Excelent! Abia aştept să văd zânele răspândindu-se în lume ! Cred că ele au făcut o vrajă ca să apară o dată cu primăvara! Bagheta lor va face cu siguranţă ghioceii să înflorească!Cu drag răspund.

  • Avem-n-avem, trebuie să aşteptăm că nu avem încotro , dar se pare că tot mai mulţi sunt cei care abia aşteaptă să vină vara! Când eram copil ştiu că cea mai aşteptată era prima ninsoare, dar … zăpezile de altădată erau altfel! Zăpada era tot albă, dar ningea frumos mereu şi muuuult! Iernile erau delimitate : începea în decembrie se termina cu prima zi a lunii martie. Primăvara şi toamna eram nevoiţi să purtăm pardesie. Acum de la cojoc trecem la costumul de baie! Avem două anotimpuri: iarna şi vară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.