25 thoughts on “Miercurea fără cuvinte TOAMNA DIN MERS

 1. wow! ce fotografii minunate, Auras draga… mi-ai facut o pofta nebuna de munte si drumetii!
  daca peisajul din foto 1 pare impacat cu podoabele de toamna, a doua fotografie arata ca s-a iscat o adevarata petrecere. Copacii par sa se-nvarteasca, rochiile de frunze sa li se înfoaie :)) Superb unghiul din care ai fotografiat! Urmatoarea, cu muntii cu cusme de nea, superb peisaj! Iar ultma… Ooooo! ultima este preferata mea. Iubesc ceata! 🙂
  happy WW!

  • Aproape toate fotografiile sunt făcute din maşină în mers (aprox 100/h), fiindcă dacă am sta de câte ori vreau eu să fac poze, ar însemna să ajungem la destinaţie în weekendul următor! Ultima este făcută în mers ( la Buşteni)şi am fost impresionată de modul triumfător în care Caraimanul ieşea biruitor dintre nori , lăsând crucea să se profileze pe cerul albastru.

 2. Am ramas cu ochii lipiti de aceste fotografii. Pentru ca sunt superbe, pentru ca peisajele sunt atat de detaliate… Desigur, am vizualizat fiecare imagine la rezolutia originala 🙂
  O noapte buna, draga Aurora!

  • Un neobosit călător ca tine, ştie să simtă frumuseţea naturii şi să se hrănească spiritual cu ea. Şi eu m-am bucurat pentru tine de fiecare dată când ai povestit sau ne-ai prezentat imagini din neuitatele tale plimbări cu credinciosul şi regretatului tău tovarăş de drumeţii, Ulise.

 3. Natura si Arta sunt doua peceti ale divinitatii pe pamant! Am sus-o si o tot repet mereu!
  Avea dreptate Brancusi cand spunea ca „Frumusul este echitatea absoluta!”…in rest semnul intrebarii pluteste pretutindeni,dar in aceste doua frumuseti,creata si recreata il poti regasi exclamativ pe Dumnezeu ca expresie si deziderat al unei armonii desavarsite!

 4. Pingback: Happy week-end: Festival teatral | Zamfir Turdeanu' - un turdean (aproape) ca oricare

 5. Pingback: Remember: Ulise – poze din arhivă (2) | Ulise al II-lea cel Ocoş

 6. Pingback: Happy week-end: Statuie | Penelopa Întâia

 7. Pingback: Piese filumenice: Brăila – 1987 | Amintiri din filumenie

 8. Ce toamna frumoasa ne-ati adus aici, pe blog! Superbe fotografii, minunate locuri! O incantare sa admiri frumusetile toamnei in mijlocul naturii.
  Sarut mana, doamna Aurora! 🙂

 9. Pingback: Reflectare: În oglindă | Penelopa Întâia

 10. Pingback: Drumuri în lumină

 11. Pingback: Am şapte … | Penelopa Întâia

 12. Pingback: Nouă din zece | Blog de Căţea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.