VĂ INVIT LA LANSAREA CARTII „POEZII PENTRU CEI MICI”

invitati 24 octombrie 2013

Lansarea va continua cu un eveniment interactiv: copiii sunt invitați să asculte poezii în lectura Monicăi Davidescu, să participe la concursuri cu premii în cărți și să vizioneze o scenetă  în interpretarea actorilor păpușari de la Teatrul Țăndărică.

Vă invit    așadar   pe toți: copii, părinţi, bone şi bunici , şi pe oricine doreşte să intre pentru  o oră-două  în minunata lume a copilăriei!

       VĂ VOI AŞTEPTA   joi 24 octombrie  ora 18 la Librăria Diverta-Vitan (Moll Vitan Calea Vitan 55-59 ) cu mare drag!

34 thoughts on “VĂ INVIT LA LANSAREA CARTII „POEZII PENTRU CEI MICI”

 1. Multumesc mult pentru invitatie, Aurora, dar mi-e imposibil sa ajung acolo. Am o programare la medic pentru care am asteptat doua luni si nu pot sa o pierd. Totusi, ca sa particip si eu intr-un fel la acest eveniment, de care ma bucur din tot sufletul, il voi populariza pe blogul cu povestiri.
  Felcitari si succes, draga mea ! 🙂

 2. Draga mea Auraș, încă odată te felicit pentru minunatele poezii pentru copii, scrise cu har și cu drag! De asemenea, îl felicit pe colegul meu pentru superbele ilustrații! Dragă Auraș, mi-ar plăcea să fiu acolo, tu știi asta. Dar tu știi că nici al lansarea Alfabetului nostru n-am reușit să ajung, însă nu se știe, poate ajung, să vedem!Te îmbrățișez cu tot dragul și la cât mai multe cărți pentru cei mici! Voi populariza pe grupul nostru de pe FB acest frumos eveniment. Cu drag! 🙂

 3. Pingback: Aurora Georgescu ne invită la o lansare de carte pentru copii « Mirela Pete. Blog

 4. multumesc de invitatie, insa din pacate nu voi putea ajunge, nici eu, nici piticii. ei au program extra-gradinitesc, iar eu sunt inca la serviciu… as fi interesata de carte totusi, cum pot intra in posesia ei?

 5. Pingback: Edwin Harris (1855–1906), pictor englez | my heart to your heart

 6. Felicitari pentru lansarea cartii de poezii pentru copii!Cred ca va fi foarte frumos si interesant pentru copilasii prezenti la eveniment!iti doresc multi cititori/cumparatori!Succes!

 7. Am reuşit să ajung. A fost splendid. M-ai făcut să ies din zona mea de siguranţă (colţul străzii) si m-am simţit bine.
  Copiii, nepoţii, părinţii, actorii, invitaţii, organizatorii, toţi au fost perfecţi. Doar spaţiul a fost prea mic. Te felicit încă o dată pe tine şi pe domnul ilustrator. Aplauze bine meritate.

 8. Si eu ma bucur ca am ajuns, a fost un eveniment tare emotionant. Intr-adevar, cum remarca si ante-comentatoarea mea, spatiul a fost prea inghesuit pentru atatea suflete mari 🙂 Felicitari pentru tot ce ati realizat!

  • Mulţumesc mult de tot pentru prezenţă, dar mai ales pentru prietenia frumoasă pe care mi-aţi arătat-o. Sunt încă sub imperiul momentului de aseară, copleşită de atâtea laude care au curs ca stropii de ploaie la streşinile caselor în timpul ploilor de vară!

 9. Felicitari si tot înainte, Aurora! Ma bucur enorm pentru tine, poeta copiilor, prin definitie si prin excelenta… 🙂 Sanatate deplina, tone de inspiratie, bucurii si satisfactii – pe toate planurile… Cu drag amical, Mélanie

  • Melanie, mulţumesc mult pentru măgulitoarele tale cuvinte. A fost o lansare de mare succes, cu mult peste aşteptările mele. Deşi spaţiul de desfăşurare al evenimentului a fost destul de generos, s-a dovedit a fi neîncăpător , iar cartea cu tot preţul ei ridicat -fiind în ediţie de lux- s-a vândut în număr mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.