… şi a fost lansarea …

Aici veţi găsi imagini : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153348870775464&set=pb.233245515463.-2207520000.1383081453.&type=3&theater

24 octombrie 2013  Librăria DIVERTA  . Deşi evenimentul fusese anunţat pentru ora 18 spaţiul generos destinat lansării a devenit neîncăpător încă înainte de începere, astfel încât a trebuit să renunţăm la confortul oferit de scaune. Mulţi copii şi , şi mai mulţi adulţi-copii care au hotărât pentru o seară să demisioneze din funcţia de adult în favoarea statului de copil aşteptau  intr-o atmosferă veselă, specifică celor mici atunci când se întâlnesc pentru prima oară şi prieteniile se leagă din prima clipă.

1383349_10153348870775464_930398809_n

Două nopţi la rând avusesem insomnie gândind la această lansare ! Vă imaginaţi emoţiile pe care le-am avut  la vederea atâtor ochi care mă priveau cu încredere, cu bunăvoinţă, cu bucurie, cu afecţiune!!  Alături de mine, ilustratorul de excepţie Şerban Andreescu  ,cu siguranţa celui trecut prin multe alte evenimente similare,    în ţară şi peste hotare ,mă asigura că totul va ieşi bine şi-i mulţumesc!  Ii mulţumesc şi pentru frumuseţea  ilustrării grafice a mesajelor din poeziile mele .

Lansare Poezii pentru cei mici. 25 JPGIn imagine, de la stânga la dreapta, moderatoarea evenimentului, redactor Mihaela  Moroşeanu, actriţa Monica Davidescu,  ilustrator Şerban Andeescu, eu, Georgiana Sandu, resp. cu lansări carte Editura litera.

Mulţumiri speciale  actriţei Monica Davidescu care a  citit din poeziile mele şi a reuşit să  creeze bună dispoziţie  antrenând copiii în jocuri amuzante.

Lansare Poezii pentru cei mici. 20

M-a emoţionat  prezenţa doamnei învăţătoare Mariana Ungureanu care a venit cu un grup de părinţi şi copii, toţi cu buchete de flori pentru mine  şi nu neapărat  pentru cartea prezentată  ci pentru  poeziile şi scenetele  pe care li le-am dat pentru serbările lor şcolare.

Lansare Poezii pentru cei mici

Salut cu mare drag, le îmbrăţişez şi le mulţumesc dragelor mele prietene bloggeriţe pentru că mi-au fost alături Andreea, Isis, Laura , Rocsana, Ruxandra ( am scris în ordine alfabetică)

Lansare Poezii pentru cei mici. 21         Au fost  mulţi prieteni care prin prezenţa lor m-au făcut să mă simt specială.

Şi  nu în ultimul rând , ci  pe primul loc în inima mea, prezenţa familiei mele  – în care includ toţi „georgeştii”  ce mi-au fost alături  şi bineînţeles cei patru nepoţei cărora le-am dedicat cartea.Lansare Poezii pentru cei mici. 18 JPGLansare Poezii pentru cei mici. 14 JPG

Prezenţa actorilor păpuşari Petronela şi Vlad Tănase au dat un plus de culoare, veselie şi candoare momentului, culegând aplauze şi hohote de râs cu păpuşile lor – personaje ale poeziilor mele.

Nu voi povesti în amănunt, dar vreau să vă asigur că a fost o lansare de carte reuşită, mult peste aşteptările multora.

Eu… eu  am simţit   toţi stropii mei de suflet mângâiaţi şi binecuvântaţi de bucuria cu care copiii de toate vârstele au ascultat şi-au îndrăgit  poeziile mele.

A fost un vis, un vis adevărat,  un vis  frumos pe care şi-l doreşte împlinit oricine scrie măcar o poezie  …

In minte îmi stăruie nostalgic prima zi de bloggeriţă…

37 thoughts on “… şi a fost lansarea …

 1. Felicitari! Ma bucur mult de reusita de care nici nu ma indoiam. E o mare realizare.
  In articol se resimte foarte bine emotia si trairea pe care ai avut-o si care m-a cuprins si pe mine. Esti, intr-adevar, speciala.

 2. Bravo, felicitari si tot înainte, draga Aurora boreala! 🙂 Ma bucur enorm pentru realizarile tale si sunt onorata sa te cunosc dincolo de blog… sanatate deplina, tot înainte si „cuvântu’ lu’ Cambronne”! 😉 Cu drag amical, Mélanie

 3. Draga mea Auraș, te felicit și aici, chiar dacă am făcut-o și prin viu grai, bucurându-mă, odată în plus, de cartea ta minunată! Prietenii bloggeri care au ajuns la evenimentul fericit mi-au povestit lucruri atât de frumoase, încât îi invidiez că, fiind bucureșteni, au reușit să ajungă. Data viitoare nu numai că voi fi prezentă, va fi mai mult decât atât, dar despre asta numai noi două știm. 😉
  Te îmbrățișez cu mare drag, te felicit și mă mândresc cu tine, dragă prietenă! Succes și la mai multe și frumoase cărți! 🙂

  • Ai spus bine „eveniment fericit” fiindcă chiar aşa a fost: bună dispoziţie, eleganţă, lume multă de toate vârstele şi toţi bucurându-se de frumuseţea momentului în care eu m-am simţit pentru moment împlinită. Sper să fie multe astfel de evenimente şi poate chiar mai frumoase. Iţi mulţumesc pentru sincera ta bucurie şi afecţiune. Aceleaşi calde îmbrăţişări, cu mare drag.

 4. Stropi de sulfet….tin si eu sa va felicit pt. minunata carte pe care inca nu o tin in mina dar sper sa ajunga si in miinile mele…uneori ne simtim copii, traim ca copii pt ca numai asa putem sa evadam din lumea asta care culoarea ei nu ma e asa de colorata….Felicitari inca o data si rog ca bunul D-zeu sa-ti dea sanatate, intelepciune sa scrii cit mai mult pt minunatii nostrii copii.

  • Mulţumesc frumos Gabriela. Inspiraţie ar fi, timp nu prea este. O lansare? O lansare de carte o asemăn cu botezul unui copil. Emoţiile autorului sunt similare cu emoţiile mamei atunci când pruncul ei primeşte sfântul botez. Poate la următoarea lansare reuşeşti să ajungi şi atunci ai să simţi bucuria momentului . Cu mare drag .

 5. Felicitari, doamna Aurora! Cred ca a fost un eveniment foarte frumos. Tare ne-ar fi placut si noua sa fim acolo, dar promitem ca vom ajunge… data viitoare! Cand va fi si mai frumos! 🙂
  Va dorim numai bine si… cat mai multe carti publicate!

  • Mulţumesc. A fost într-adevăr un eveniment foarte frumos, cum se vede şi din imaginile postate pe site-ul Editurii Litera. Sigur! Vă aştept cu mare drag la o altă lansare. Sănătoşi să fim, că lansări vor fi.

 6. A fost un eveniment deosebit! Felicitari organizatorilor, felicitari invitatilor, felicitari tie si dlui Serban Andreescu!
  Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim fata in fata, draga Aura! Eram cu copiii si veneam din alta localitate. Stii bine, cei mai mici nu au rabdare, mai ales cand sunt obositi.
  Mi-a placut mult fiecare element al lansarii, rolul fiecaruia din cei care au luat cuvantul, inclusiv copiii aceia dragalasi, – ajunsesem cand recitau ei 🙂 A fost prima lansare de carte la care am fost prezenta si mi-a placut. As mai veni si la altele, mai ales cand ai mei sunt mai mari 😛
  Cartea ta a avut succes din aceeasi seara. Prietena mea le-a citit piticilor din casa si ne-am distrat toti.
  Grafica este foarte placuta, intr-adevar.
  Copiilor mei le voi arata peste timp autografele voastre cu dedicatie pentru ei. O amintire frumoasa. 🙂

  • Andrea, nu ştiu dacă răspunsul meu poată să cuprindă bucuria şi plăcerea pe care mi-a făcut-o venirea ta (de la zeci de km. distanţă) şi a micuţilor tăi (2 şi 5 ani – ce efort!!!!!)la lansarea cărţii mele. Iţi mulţumesc pentru prezenţă şi pentru fiecare cuvânt pe care l-ai scris aici şi mi-a unplut sufletul de mândrie.Eşti un om minunat !

 7. Pingback: Poezii pentru cei mici | Idei pentru mămici şi copii

 8. Imi pare bine ca ne-ai povestit si noua cum a fost la lansare, sunt incantata ca ne-ai pus si poze, sunt fericita pentru succesul cartii si pentru multumirea sufleteasca pe care banuiesc ca o ai. Felicitari, Aurora, si succes mai departe !

  • Zina, mă iartă că răspunsul meu apare atât de târziu, dar cred că am uitat să tastez „enter” la vremea când am formulat răspunsul.
   Iţi mulţumesc cu toată inima şi să ştii că ţi-am simţit susţinerea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.