Incerc să reintru în blogosferă…

     Incerc să trec pragul spre blogosfera pe care am abandonat-o un timp.   Un timp care a adunat în el prea multe pete întunecate ca să pot descrie ceva.  Vă spun doar că mi-a fost greu, nesfărşit de greu. Mulţumesc tuturor celor ce mi-au trecut în lipsă pragul blogului  lăsându-mi mesaje şi mulţumesc în aceeaşi măsură celor care doar m-au vizitat . M-am gândit de multe ori la toţi prietenii mei nevăzuţi din blogosferă şi la faptul că deşi nu sunt lângă mine, ei există, îmi trimit mesaje  şi mă susţin. Este extraordinar să simţi acest lucru în clipe grele. Nu am avut disponibilitatea sufletească necesară pentru a scrie, dar oricum, primul pas l-am făcut: am scris aceste rânduri şi cât de curând vor urma cu siguranţă altele.

 O orhidee, cu drag, tuturor  prietenilor mei nevăzuţi!

34 thoughts on “Incerc să reintru în blogosferă…

 1. Imi pare nespus de bine ca ati gasit energia sa va realaturati celorlalti arbori din padurea virtuala. Asa imi pare acum aici in blogosfera: Spatiul este nemarginit, dar miscarea este aproape imperceptibila…Ne inclinam doar vantului.

 2. Pingback: Cum te numeşti? « Gabriela Elena

 3. Pingback: Teatrul Naţional ”Lucian Blaga” « Mirela Pete. Blog

  • Claudiu, mă bucură mult vizita ta. Iţi mulţumesc pentru urări. Cât priveşte orhideea… fii pe recepţie fiindcă am pozat-o în plină explozie florală şi am să o pun pe blog fiindcă este spectaculoasă!

 4. Draga Aurora,
  E imposibil sa nu simti ca prietenilor le-a fost dor de tine, de articolele si poeziile tale, de prezenta de elita pe fiecare blog unde citesti si comentezi ca nimeni altul! Noi am vorbit des, dar totusi, am impresia ca nu te-am vazut demult, tocmai pentru ca, ocupata si obosita fiind, nu mai aveai timp si pentru sufletul tau. Ei, gata! Acum e momentul sa lasi orice altceva si sa dai sufltului tau ceea ce merita. In primul rand scrisul. apoi …scrisul! Talentul, cititul, intelectul, pe tine. Ceilalti din jurul tau sa invete sa-si triasca si singuri viata, oricat de egoist pare, eu cred ca acum, cand ai facut ceea ce putini fii si fiice fac pentru parintii lor (rip), e cazul sa revii tu in tine insati, OM de AUR ce esti! Revenire frumoasa!
  Echipa Clipelor de Cluj te-a trecut in Blogroll si la Colaboratori. Speram sa ne faci onoarea de a colabora cu Blogul de Cluj. Te imbratisez! 🙂

  • Mirela, nu cred că răspunsul meu va putea cuprinde tot ce simte inima mea. De fiecare dată când îmi scrii ai darul de a mă face să mă simt specială şi nu ştiu cum reuşeşti dar imi transmiţi imboldul de a scrie, de a dori să fiu mai exigentă cu mine fiindcă (o, da!!) tu îmi ridici ştacheta sus, sus de tot. Te felicit pentru „Clipele de Cluj” şi voi fi fericită să colaborez. Cu drag. Iţi mulţumesc pentru toate cuvintele minunate pe care mi le-ai dăruit!!

 5. Pingback: Parfumul prinţeselor de ieri şi de azi « Mirela Pete. Blog

  • Virusverbalis, tu care eşti partenerul ideal pentru dialogul in versuri hazlii nu poţi decât să mă bucuri că ai apărut să mă întâmpini şi crede-mă, când ţi-am văzut cine comentează, am început să râd înveselită dintr-o dată!

 6. Vă doresc multă sănătate şi multă putere de muncă.

  Am şi o mare rugăminte. Am pierdut bara de instrumente de pe yahoo şi de aceea nu pot să copiez şi să lipesc , copy-paste, şi de aceea îmi este foarte greu să preiau frumoasele fotografii şi poeziile pe care le postaţi. V-ar fi foarte greu dacă le-aţi posta şi la comentarii dvs. pe adresa http://2010poianacopaceni.wordpress.com/ care este blogul şcolii şi al celor din satul Poiana Copăceni.

  Vă mulţumesc1

  Cu drag, Carmen Amza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.